reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Malinko najgorsze jest to że nas coraz więcej - jakie to niesprawiedliwe że takie maluszki odchodzą...:(

Mam nadzieję że masz rację i że za jakiś czas tez będę mogła się Wam pochwalić dwoma kreskami

reklama
Sylwetko trzymam Cię za słowo :)

Dzięki dziewczynki - potrzebowałam tych słów dzisiaj - jestem w rozsypce totalnej... chce mi się wyć...

Dziewczynki czytając teraz nasze posty,zastanwiając się co jeszcze można zrobić dostałam wiadomość
NIECH ŻYJE JEZUS! IHS!
KOCHANI!!! DOBREJ WOLI I HOJNEGO SERCA!

Jesteśmy kontemplacyjno – czynną franciszkańską wspólnotą Sióstr. Wszelką działalność, którą podejmujemy jest w naszych domach, nie podejmujemy posługi poza naszymi wspólnotami. Nasz dom zakonny jest placówką autonomiczną i jedyną w Polsce. Choć okazały i zewnętrznie wygląda dobrze wymaga remontów, w tym momencie nie są w stanie nam pomóc nasze współsiostry z innych domów, ponieważ mają również remonty związane z dostosowaniem do aktualnych wymogów. W budynku prowadzimy przedszkole i bursę dla studentek. W tym roku pragniemy otworzyć drugą sekcję przedszkola wychodzą naprzeciw potrzebom. Musimy jednak dokonać potrzebnych remontów sali, łazienek jak i zewnętrznie dostosowując go do norm które aktualnie obowiązują. Okazało się również po latach że budynek nie jest ocieplony co wpływa na koszty utrzymania budynku.Niestety - same nie zdołamy wykonać prac ze środków które posiadamy, dlatego zwracamy się do Was o wsparcie w zgromadzeniu potrzebnych środków na remont i wykonanie prac.
Każdy sposób wsparcia jest dla nas niezwykle cenny.Z SERCA BÓG ZAPŁAĆ!!!ZAPEWNIAMY O CODZIENNEJ MODLITWIE W WASZEJ INTENCJI Numer konta:Franciszkanki Świętej Klary31-581 Kraków, ul. Gałczyńskiego 7BANK PEKAO SA Oddział w Krakowie73 1240 4650 1111 0010 4281 6460

MOże to jakiś znak.My pomożemy a w zamian siostry będą się za nas modlić? Może nam wymodlą dzieciaczki...Ja prześlę symboliczną kwotę...tyle na ile mnie stać.

reklama
WitamAleksia to bardzo przykre co piszesz straszne że ludzie za pomoc tak dziękują...
Bibi ja też przytulam - musi być w końcu dobrze musi się udać!
Gosiu i za Ciebie trzymam kciuki!
Frogusia a co to za pasek?
Gosiulek myslisz ze ta wiadomość pewna? Wiesz zawsze wolę się upewnić ze pieniążki będą dobrze ulokowane.Też bym wpłaciła pewną sumę

Wiecie wczoraj umarła dziewczyna 19 lat chorowała od dwóch lata na białaczkę była po przeszczepie i tak siedzi mi to w głowie bo nie daleko mieszkała mnie całe życie przed nią było...

Do góry