reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Witam was kochane!!!

jestem tak zabiegana ze nie mam czasu was tutaj doczytac do konca...:-( wpadam na chwileczke i nie moge do konca doczytac bo czasu mało...:-( w pracy robimy od poniedziałku do 24... wiec jak wracam to padam na buzke... a rano mnustwo spraw do załatwienia... dzis mam zwariowany poranek... bo musze wszytsko dopiac na ostatni guzik przed jutrzejszym wyjazdem... a jak jeszcze pomysle o ktorej dzis wroce z pracy to az cos mi sie robi..wrrr tak wiec kochane ja zycze wam miłego weekendu... odezwe sie po powrocie...

dla Fasoleczek buziaczki ;*

dla naszych Aniołeczkow
[*]
[*]

Buziaki dla was mamusiki trzymajcie sie:*

Gosiulek przytulam :* strasznie mi przykro, ale wierzę że się uda następnym razem

Monilka miłego wyjazdu - odpocznij tam porządnie

Ja mam dziś jakiś kryzys straszny - tak strasznie brakuje mi Kubusia :( do tego całą noc prawie nie spałam bo od wczoraj potwornie bolała mnie głowa...

Światełka dla naszych Aniołków (**)(**)(**)(**)(**)(**)

Dla naszego Przedszkola*****
i dla naszych brzuszków- buziaki

Domi- ja dopiero teraz ciut się uspokoiłam. Do tej pory cała byłam w nerwach. Zapomnij na chwilkę, a zobaczysz że będzie ciut lepiej. Wiem co przeżywasz i wiem też że nie masz większego wpływu na nic, ale musimy być dobrej myśli. Przecież kobiety rodzą zdrowe, śliczne i żywe dzieci!!!! I my też urodzimy zdrowe dzieci.
Gosiu, dopiero będę w poniedziałek. Trochę się obawiam, że może się jakoś przed nim wydurnię, pomyśli, ze jakaś nakręcona kobitka przyszła, a on ma tyle spraw... Na pewno poproszę Go o błogosławieństwo. Może jakoś mnie uspokoi i pocieszy, może powie jakieś słowo, które da mi ukojenie. zobaczymy. Na pewno dam znać.

Iwonko ja mówiłam o ginku.A u Irka to wiem przecież że w poniedziałek. On niczemu się nie ździwi.Nie martw się tym.No co Ty.Jedz jak do przyjaciela.:tak:
Jego siostra miała problem w ciąży.Nie pamiętam już szczegółów bo się działo wtedy jak byłam w ciąży z Karolkiem ale wiem że bardzo zagrażało ciązy,dziecku łącznie ze śmiercią dziecka.Musieli coś robić.Nic nie zrobili bo Irka modlitwa sprawiła że wszystko wróciło do normy do zdrowia.Jak sobie przypomnę to napiszę.
Można zapytać dlaczego u mnie się inaczej skończyło? Mówił że coś jest z lewej strony.Nie wiem co. Dał mi obrazem z odchodzącym Ojcem św. Czułam co chce mi powiedzieć.
Przypominam sobie urywek z filmu Karol.......o Ojcu św. jak leżał w szpitalu i umierało dziecko i jego słowa mówiące o tym że Pan Bóg chce mieć go u siebie.

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki
Ja do dziś się zastanawiam jakie było to moje maleństwo przecież to był 11 tydz,nie wiem czy chłopczyk czy dziewczynka:-(.Czasem spoglądam na mojego synka i zastanawiam się jakie by było...A dobrze was rozumiem że macie strach w oczach ja jak zaszłam ponownie w ciąże to ciągle panikowałam czy znów nie poronie...czy krwawie,ganiałam do ubikacji..
Ale musicie myśleć pozytywnie i trzymam kciuki
światełko dla pszedszkola
[*]

Hej kochane:*
Gosieńko tak mi przykro ale zobacz my Aniołkowe chodzimy parami teraz zastała nam Dorka a potem równo (ja razem z Moolsza) ( Iwonka z Dominiką) więc trzymamy kciuki za to żebyś w przyszłym miesiącu dołączyła ( Ty z Bibianką) :))
Iwonko nie uciekniesz po to jadę z Tobą,żebyś się nie rozmyśliła;))

reklama
Do góry