reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Dzień dobry
Oj dzisiaj nie będę dobrym kompanem do rozmów. jestem mega zmęczona:dry:
Piję kawę a poza tym nic mi się nie chce.
Pranie się pierze i dół trzeba posprzątać. Dobrze że obiad mam.Zupa wczorajsza i mielone wyjęłam z zamrazarki.
Kacper wstał o 5.50 i był gotowy do rozpoczecia dnia ale go zgasiłam i po 7jeszcze zasnęliśmy.Pospaliśmy do 9.

Kiedy nasza Kinga wraca?

(*)

reklama
Ja siedzę dziś w pracy i mam urwanie głowy... Nawet kawy nie zrobiłam bo jak przyszłam to już ludzie pod biurem stali!
Do 13 dziś i do domku.
Gonia- podsunęłaś mi pomysł na obiadek :) Co prawda nie mielone, ale pulpeciki z sosem zrobię :)

Natuś a więc się na cos przydałam.Współczuję klientów.
Aniu na drzemkę nie mam szans.Mam przecież dziecko a on nie śpi w dzień. Mąż w pracy.

A kiedy Kinga pojechała? Mam ostatnio problemy z zzapamiętywaniem. Wyłączona byłam przez jakiś czas widać.

Aniu na początku tak było też z Kacprem. Wolał jednak nie spać.Wieczorem potrafił pójść po 22/23. Późno.Teraz chodzimy 20/20.30.Czasami wczesniej.
A Alanek o której chodzi spać i o której wstaje?

widze ze kazda ma pomysl na obiad:) ja robie sosik bo wieczorem maz wkoncu wraca:)

Nati wspolczuje klientow ale juz nie dlugo 13

Dla NAszych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Dominika po nocce jestem, tzn byłam :( jeszcze tylko dzisiaj....zmęczona jestem....

Gosiu ja też nie mam sił.....obiadu nie robię, nie chce mi się.....jeszce została ogórkowa z wczoraj

reklama
Do góry