reklama
marka1307
mama aniołka Michałka
hej dziewczyny ja od rana mialam taki wulkan ze szok sluchajcie moja mame od wczoraj strasznie bolal zab druga noc nie spala zadzwonilam do dentysty zapytac czy ja przyjma ale powiedzieli ze nie wiec ja zadzwonilam do rzecznika praw pacjeta ze odmowili przyjecia tam powiedzieli ze nie moga mi odmowic i mam isc z mama do dentysty tam i niech to bedzie kontakt"fizyczny" ale rowniez odmowili i tak jak mowil rzecznik zeby do nich zadzwonic jakby co wiec i tak bylo bo lekarka powiedziala ze nie przyjmie bo nikt jej za to nie zaplaci z rzecznikiem nie porozmawiala oczywiscie i kazala poczekac recepcjonistce na odpowiedz rzecznika ja tam zadzwonilam 3 raz i rzecznik kazal zapytac tej recepcjonistki o numer do prezesa osrodka ona stierdzila ze nie wie czy jest upowazniona do udzielania takich informacji:/ no to rzecznik do mnie zeby podala numer do siebie do recepcji a ona co na to..? " ale co ja mam z tym wspolnego":/ i nie chciala podac no to ja chodu za wizytowke przychodni i mu mowie a ona biegiem do lekarki ze ja podaje numer i ze jakis rzecznik chce z nia rozmawiac.... no i on zaczol dzwonic na ta recepcje ja do niej mowie ze telefon jej dzwoni a ona glupa udala i wyszla no to rzecznik jechal na dwie sluchawki i do mnie mowi zebym jej powiedziala zeby sobie jaj nie robila i ze ma odebrac ten telefon bo to jest celowe... wiec odebrala i on zapytal o prezesa ona ze go nie ma wiec zostawil numer swoj i kazal pilnie mu oddzwonic ... a za chwile przyszla ta doktorka i do mnie ze mam dac numer ubezpieczenia od mamy i karte czipowa hihihihihi a rzecznik do mnie z tekstem.." co juz zmiekla no prosze " kazal mi byc z nim w kontakcie w razie czego .... mowie wam ale ile nerwow mnie to kosztowalo... bo moja mama od 40 lat placi skladki a chodzi prywatnie wiec do cholerki raz moga ja chyba przyjac na fundusz ( bo oni twierdzili ze limitow nie maja ale z silnym bol wedlug prawa musza przyjac nawet gdy limit sie wyczerpal) a pani doktor zeby nie wyjsc juz calkiem na przegrana to powiedziala ze mam to potraktowac jako usluge harytatywna:/
M
Mama Aniołeczka Natalki
Gość
marka1307 Z naszą służbą tak właśnie kochana jest,co za podły naród
U mnie dzisiaj rownież cały dzień utrzymywała się mgła i na dodatek zimno Byłam dzisiaj u córci,zaszłam do sklepu kupić parę wkładów które palą sie po parę dni i jeden elektryczny.Zawsze stawiam takie które się palą dwa,trzy dni i wtedy przychodzę i znowu zapalam i w ten sposób pali się cały czas u mojej córci.
U mnie dzisiaj rownież cały dzień utrzymywała się mgła i na dodatek zimno Byłam dzisiaj u córci,zaszłam do sklepu kupić parę wkładów które palą sie po parę dni i jeden elektryczny.Zawsze stawiam takie które się palą dwa,trzy dni i wtedy przychodzę i znowu zapalam i w ten sposób pali się cały czas u mojej córci.
gosiulek73
mama K&K&A
Kubusiu (*)
Kubusiu (*)
Wiktorku (*)
Hej Dziewczynki
Moje dziecko w poniedziałek ma urodziny.Już dzisiaj zaczynają się goście. Nie będzie mnie raczej przez te dni.
Wszystkim życzę miłego weekendu..
Gdzie jest nasza Sylwetka?
Kubusiu (*)
Wiktorku (*)
Hej Dziewczynki
Moje dziecko w poniedziałek ma urodziny.Już dzisiaj zaczynają się goście. Nie będzie mnie raczej przez te dni.
Wszystkim życzę miłego weekendu..
Gdzie jest nasza Sylwetka?
M
Mama Aniołeczka Natalki
Gość
Nataleczko
[*]
Wszystkie aniołeczki
[*]
[*]
Wszystkie aniołeczki
[*]
Część dziewczynki u mnie też wielka mgła i zimno ale za to ma spokój Jula w przedszkolu a mój mąż w pracy- mam święty spokój hihihihihi,
Marka bardzo dobrze zrobiłaś ale ja bym się później bała do niej wejść...........bo mogą się zemścić, ale niestety teraz nie ma punktów i koniec taki mamy NFZ.
Marka bardzo dobrze zrobiłaś ale ja bym się później bała do niej wejść...........bo mogą się zemścić, ale niestety teraz nie ma punktów i koniec taki mamy NFZ.
reklama
marka1307
mama aniołka Michałka
moja mama mowila ze byla baaaardzo mila i jak wychodzila to wszyscy nagle grzecznie do widzenia nawet prezesik bo przyszedl ahhh u nas trzeba o wszystko walczyc:/
Podziel się: