reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Witam.
Kubusiu(*)
Aniołeczki kochane(*)
Syneczku - mama kocha...

Fasolinki-zdrówka.

Kajeczko, jak tam u Ciebie, ile czasu jeszcze Ci zostało, jak sie czujesz i jak maleństwo? Wow, ile pytań. A, leżysz nadal?????

sprawa z rzecznikiem- godna pozazdroszczenia!

Cześc dziewczynki,
Kubusiu Frogusiu światełko kochany aniołku dla Ciebie(*)

Aniołkowa Mamo Natalkito nie moja mama tylko Marki.........

Dzisiaj dla wszystkich kochanych małych aniołków(*)
Dla wszystkich mam aniołkowych miłego dnia.

Ostatnia edycja:
Witam Was A u mnie pogoda taka sama jak przez pare dni,cały czas mgła i zimno w dodatku.Bylismy dzisiaj z mężem u córci,zapalilismy kolejne światełka,na szczęście wszystko jest na pomniczku,nikogo dzięki Bogu ręce nie swędzą.Nawet jeszcze się trzymają kwiaty z Wszystkich Świętych,twarde są i to tym lepiej bo ma jeszcze bardziej ładnie w swoim domku.

Dobrze postaram się edytować posty,jakos cały czas o tym zapominam ;-)

Milutkiego kobietki dnia POZDRAWIAM WAS CIEPLUTKO :-)

[*]
[*]

Witam niedzielnie :happy: ależ tu cisza :szok:
Niektóre z Was to świętują ważne święto swoich pociech, a gdzie reszta ? czyżby nastroje były do rzyci??
U mnie nawet jakoś, wypiję kawkę, podszykuję obiad i jedziemy na cmentarz, a słoneczko tak pięknie świeci, że aż się nie chce wierzyć skąd ten szron na trawie.
Miłej niedzieli dla Was dziewczynki.

Cześć kobietki A u mnie z pogodą na nowo to samo,mgła i pochmurno Ostatnio jakoś ta pogoda nie dopisuje tak jak potrzeba ;-(
Miłego dnia kochane
całuski

Witam kochane...
dziewczyny dawno nie odzywała się martynaa a ona przecież n NY mieszka napisałam do niej oby wszystko u niej było ok...
zresztą wogole tu ostatnio pusto... gdzie nati, agnieszka...

Córeńko
[*]
Amelko
[*]
Alanku
[*]
Andrzejku
[*]
Filipku
[*]
Juleczka
[*]