reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam, przy kawusi (INKA)...
Dla naszych Maluszków(*)

dziś, zaczęłam zabawę z allegro i wyprzedaję sprzęty po Kubusiu. Podjął męską decyzję i sprzedaje swoje playstation z nadzieją ze dostanie nowe :-)
Najmłodsze dziecię coś wczoraj marudne, spało jak komar. Zobaczymy jak dziś! Na razie śpi...

Kaja- trzymam kciukasy!!!!!!!!! Jesteś dzielna.

reklama
witam i ja sie z Wami Kochane:*

a ja od wczoraj chora:/ dobrze ze mama jest to ma sie kto zajac Julcia bo nie chce jej przeziebic a maz caly czas w pracy... nie wiem czy to normalne ale glupio sie z tym czuje... patrzac na Julcie zastanawiam sie jakby wygladala Nikosia, ostatnio leżąc z Julcią oczywiście płakałam bo przypomnialam sobie co było 16 miesiecy temu... przestalam plakac gdy Julcia popatrzyla sie w gore na sufit i zaczela sie smiac, pomyslalam ze jest tam Nikosia bo wkoncu takie male dzieci widza aniołki

Kaja trzymam kciuki

Iwonko moja Julcia tez cos w nocy nie chce spac a w dzien spi prawie caly czas

Dla Naszych Kochanych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Hej Kochane. Już teraz będę na bieżąco, doczytam i obiecuję pojawiać się częściej!

Dla dzieciaczków całuski, dla aniołków światełeczka a dla fasolek buźka w brzuszek :*

Tak naprawdę za miesiąc moje Dziecko będzie obchodziło 3 urodziny w Niebie... Ale ten czas leci szybko... A tęsknota wciąż ta sama...

Witajcie kobietki :-)

Moolsza
Musisz być silna,głowa do góry kochana :-)
kaja2010 To super wieści,tak za was mocno trzymam kciuki :-)
dominikaknika Wiem doskonale co możesz czuć,tesknisz za swoim skarbeczkiem i wcale ci się nie dziwię że rozklejasz się przy swoim kochanym skarbie.julcia napewno czuje swoja siostrzyczkę,czuwa wkońcu nad nią.twoja córcia ma takiego swojego własnego anioła stróża.
nati87 czas płynie kochana szybko ale ból,tęsknota i miłość są wciąż takie sam,nie da się niczego wymazac i zapomnąć.U mnie minęło przeszło 5 miesięcy ale wszystko mam przed oczami jakby się to wydarzyło przed chwilą,to tak boli,tak mi jej bardzo brakuje.

Dla mojego aniołeczka światełeczko od rodziców
[*]
I dla wszystkich aniołeczków
[*]
[*]
[*]

Kobietki byłam na pewnym forum do niedawna ale wiecie co?nie zaglądam tam do niego tak co godzinę ale jak tylko mi czas na to pozwala i pisząc to nawet żadna osoba mi na nic nie odpisze,jakby nie było żadnego zainteresowania tym czym piszę.Tak przykro jest kiedy nikt nie potrafi choć napisać coś miłego bo wiadomo mamy takie czasy,taki ból że to zrozumienie,pocieszenie w jakiś sposób pomaga a widzę że jakoś się wiele zmieniło co do tego.I tak się czuję jakbym sama znowu została ze swoim problemem.:-(
Całuję

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Szymonku (*) za wczoraj

Kubusiu (*)
Syneczku(*) tak bardzo tęsknie.....

Nati Filipek w styczniu obchodziłby 3 urodzinki....pamietam jak na roczek uczyłam go dmuchać:-D żeby mógł sam zdmuchnąć świeczkę....tak to smiesznie wyglądało....

Witam się i ja, choć całkowicie bez humoru, natchnienia.
Domi, to naturalne, że się zastanawiasz, ja też często myślę jaki byłby Szymonek dziś, a co dopiero jak się pojawi dziecko.
A poza tym cieszcie się z nieprzespanych nocy (piszę do Iwonki i Dominki) czas tak szybko przemija, że zaraz zatęsknicie za tym, a dzieciaczki będą miały swoje towarzystwo, albo odejdą z domu.
Mając w domu dzieciaki (córka za to słowo by mnie zatłukła :-D) wiem, co piszę, każde ze swoją elektroniczną nianią, o ile bywają w domu, a tak to koledzy koleżanki, mąż jest na kursie i się smieje, że w domu panuje bezprawie :-DJak dzieci wychodzą, to ja śpię, a jak przychodzą, to też spię :-D ulica je chowa :szok::-D:-D

Niestety czas płynie bardzo szybko, a my wciąż tęsknimy tak samo i chyba tak już będzie do końca naszych dni.

Dominika zdrówka życzę :). Nikosia na pewno cały czas jest przy was.

Mamo Natalki, a ty planujesz staranka czy jeszcze nie jesteś gotowa?

mamo Natalki czasami tylko sprawiaja takie wrazenie moze nie wiedza co by napisac ... a wlasnie a ty myslisz nad starankami czy nie bardzo bo jakos nic nie doczytalam wczesniej... i pamietaj ze nie jestes sama ze swoim problemem :*

Mamo Natalki- czasem ludzie nie chcą nas urazić, ale robia to... Może i tak jest w tym przypadku.A jak chcesz się czuc lepiej nie zerkaj tam.

Domi- ja tez patrząc na Antosia, myslę o Szymusiu. Dlatego bałam się mieć chłopca.

reklama
Chyba tak juz będzie, ze będziemy chciały w naszych dziecich ujrzeć kawałek naszych zmarłych dzieci. Jak ja bym chciała mieć drugiego syna, chciałabym żeby miał oczka Filipka i żeby był dumny że jest podobny do brata.

Do góry