reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

"Anioł ma duszę anielską
Też tęskni, kocha i czuje
I na wędrówkę ziemską
Choć raz przylatuje...
Czasem zmienia swą postać
W pąk róży, czy śpiew ptaka
Chciałby tak pozostać
Lecz musi zawsze wracać..

(*) Wojtulku to już 8 miesięcy bez Ciebie...

Ostatnia edycja:
reklama
Melduje się po pierwszym dniu (synka) w przedszkolu. Oczywiście mały cycek rozpłakał się po kilku minutach i wracałam do sali, z której nie wypuścił mnie do końca hahahahaha Jutro powtórka z rozywki. Obiecał, że już nie będzie płakał, ta jasne...

Wiolu przesyłam do ciebie pozytywne fluidki, Wojtuś jest przy tobie cały czas!

Monila ruchy dziecka to jedna z najcudowniejszych rzeczy jakie są nam dane przeżywać. Niech się spełni twoje życzenie i innych staraczek bo nam strasznie pusto i trzeba nam kruszynek, które odmienią nasz świat na lepszy.

Eska wstaw jak suwaczek, żebyśmy mogły razem z tobą odliczać tygodnie szcześcia.

Tekla czasem testy mogą kłamać i wychodzić negatywnie. A kiedy dokładnie miała być/ma być @. Nadzieja zawsze jest, póki nie ma @. A nawet gdyby się nie udało, to czekamy na magiczny wrzesień.

Pietrucha może spróbuj najpierw do lekarza pierwszego kontaktu, powinien ci dać. Choć u psychiatry podejrzewam będzie dłuższe, zresztą zawsze masz szanse się wygadać, może ci coś pomoże.

Fionka obiecuję, że wstawię w poniedziałek wieczorem po wizycie jak już zobacz mojego szkraba:), jakoś narazie mam obawy. Jak dziś pamietam jak nie chciałam zostać w przedszkolu hahahha także Fionka cierpliwości :)))

Ostatnia edycja:
Eska czekamy więc do poniedziałku, będzie dobrze. A jeśli chodzi o przedszkole to najlepsze są krótkie rozstania, przerobiłam to z drugiej strony, teraz mi będzie dane to przechodzić hahaha życie jest okrutne. Damy radę!

Fionka- krótkie rozstania sa najlepsze, tylko czasem trudno je zrealizować, ale działają. Ja prosiłam wychowawcę, aby po naszym pozegnaniu wzieła za rękę i chwilkę zagadała, zajeła, stałam pod salą i słuchałam, ale jak sie odpowiednio zajeli to i płaczu nie było. Czasem pojawiały sie małe łezki, które szybko znikały. Trzymam kciuki, daj znać jak dzisiaj!!!

Eska- bedzie dobrze!!! Czekamy na pierwsze zdjecie!!!

Mamo Natalki czas szybko zleci, a moze uda sie miec piekny prezent na swieta :-D

reklama
Do góry