reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam,

Ja tak na szybko z info... @ brak i test negatywny... czekam jeszcze kilka dni i jak sie nic nie ruszy idę do gina.

Chłopcy (*)(*)
Andrzejku (*)
Aniołki (*)

reklama
Witam
tekla kurcze cos to podejrzane jest ..hmm ...:blink:

mika mam nadzieje ze miło spedziłas czas na weselu ;-)

Pietrucha zdrowka dla suni

Patrizia sliczny Aniołeczek

Syneczku kochany (*)
Aniołeczki(*)

Hejka
Tekla podejrzana sprawa hmmmm
Wiolu zacznie Ci się teraz szkolna jazda nie będziesz miała czasu myśleć o głupotach XDDD
Mika trzeźwiej XDDD
Pietrucha biedna psina ale się wyliże szybko zobaczysz
Patriziza śliczny aniołek

A ja dziś lekarz także trzymać kciuki:)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

Ja dzisiaj również wizyta - ale idę do psychiatry,oby mi dał L4,bo nie wyobrażam sobie iść do pracy... :(

Buziaki i miłego dnia ;-)

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dawajcie znac jak bedziecie po :)

Pietrucha
napewno dostaniesz L4 ja narazie ciagne od gina ale pozniej tez moze sprobuje od psychiatry jakos do pracy mi sie nie chce wracac

a ja ostatni okres mialam 19 lipca i caly czas mysle o nim bo raz nam pekla gumka dzisiaj w nocy nie moglam spac do 3 rano wybralam sie na zakupy po test ciazowy i musialam go zorbic naszczescie jest negatywny a stracha mialam jak nie wiem w koncu jeszcze nie moge zaczac staran musze sie wyleczyc do konca

pietrucha jak tam po wizycie dostalas L4??

Eska co sie nie chwalisz jak tam po wizycie??

A mnie czeka jutro wizyta u dentysty moze uda mi sie odrazu dwa zabki zrobic :) boze ale pogoda zimno jak cholera chyba trzeba przetrzepac szafe i powyciagac jesienne ciuszki :/

Hej dziewczyny!

Dostałam L4 na dwa tyg., mam przyjść później znowu i da mi kolejne.. Przepisał mi leki, na noc, żeby mi się dobrze spało etc..ale jak na razie ich nie chce..bo nie jest aż tak tragicznie, przynajmniej tak mi się wydaje.
A poza tym.. czekam na wieści od Eski,
Kojotek a ty jak się czujesz dzisiaj?

A jak reszta dziewczyn?
Na Fb wszystkie zaglądają, a tu co?:)
:*buziaki dla WAs!

reklama
Witam sie i ja

Chyba bierze sie za mnie jakas grypa wiec leze wygrzewam sie w lozku...okropna pogoda dzis i chyba troche przewialo latajac od lekarza do lekarza...na szczescie problem krwotokow z nosa rozwizany wszystkiemu winna jest niska krzepliwosc krwi,no i stres i zmeczenie robi swoje...

Do góry