reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

eska sliczne malenstwo :)

Pietrucha udalo mi sie nad ranem przespac ze dwie godziny,teraz czekamy na zabieg,martwie sie tylko narkoza boje sie ze moze wplynac na fasolke a najwazniejsze zeby malenstwo byl zdrowe...jeszcze kilka godzin nerwowego czekania
Tekla ja rowniez nadal trzymam &&&

Monila wspaniale uczucie kiedy maluszek daje o sobie znac,nie moge sie doczekac kiedy moje bedzie dokuczac :-)

reklama
Hejka dziewczynki
Pietrucha dobrze to napisałaś naprawdę, ale jesteśmy silne i damy radę, ja codziennie rano mam jakieś schizy tym bardziej, że coś podplamiam ale to może po badaniu bo wszystko ponoć ok...
Kojotek dużo dużo zdrowia i trzymam kciuki, żeby dziś wszystko się dobrze potoczyło
Monila a jaką lubi najbardziej????? moja mała lubiła Mozarta:)
Tekla co tam???

Dziękuję Monila! Jesteś kochana, ja już straciłam nadzieję, test rano negatywny. Na 100% to opóźnienie... myślę, że przez nerwy. Sporo ich miałam w sierpniu. A jaką muzykę lubi Twój maluszek, że tak urzęduje jak jej słuchasz? :-)

Kojotek
, dziękuję, ja jeszcze mocniej zaciskam kciuki za Ciebie &&&&& Daj koniecznie znać jaka decyzja lekarzy czy laparo, czy tradycyjny zabieg.

Eska, śliczna Ta Twoja kruszynka!!!!!!!!!! Niech rośnie zdrowo!

Witam się przed południem, Eska śliczny maluszek - gratuluję raz jeszcze, Kojotek trzymam kciuki. Ja miałam usuwany wyrostek jak byłam małym dzieckiem i wszystko jest ok. Dobrze że szybko poszłaś do szpitala i lekarze mogą szybko reagować. U mnie trochę czasu minęło zanim trafiłam do lekarza i rozwinęły się komplikacje, wyrostek się rozlał, miałam zapalenie otrzewnej i 2 tyg leżałam pod kroplówką. Daj znać jak już będzie po wszystkim... Mamo Natalki mam nadzieję, że pokażesz nam zdjęcie jak już zasadzisz kwiatki na nowym skalniaku. Ja po przeprowadzce z bloku do domu z ogrodem na razie obserwuję i planuję co gdzie posadzić w przyszłym roku... A dzisiaj jadę wybrać i zamówić pomnik dla mojej malutkiej. Za miesiąc powinien już być na cmentarzu. Ciągle nie mogę się przyzwyczaić do tutejszych zwyczajów. Tutaj nie ma typowego pomnika jak w Polsce a tylko stojąca bądź leżąca tablica kamienna a w miejscu gdzie pochowane jest ciało po prostu rośnie trawa i każdy może po niej spacerować... No ale decydując się na pochówek tutaj wiedziałam o tym wszystkim więc nie powinnam narzekać... Miłego dnia dla wszystkich!

Eska widok fasolinki jest taki piekny niech sobie rosnie duza drowa okraglutka ;)

Kojotek silna baka jestes dasz rade trzymam mocno za Was kciuki zeby wybrali mwtode najmniej obciazajaca dla Ciebie

tekla moze faktycznie przez stres Ci sie przesunol mi spozniala sie 3 tyg i dzisiaj przylazla @

A ja po wczorajszej wizycie u dentysty jestem zadowolona zrobilam siodemke i umowilam sie z nim tak ze na wizytach bede po 2 zabki robic a co najciekawsze to wszedzie bede miala biale plomby nawet z tylu i to na kase chorych a jednak sie da bo moja wczesniejsza powiedziala mi ze na tyl kasa chorych tylko srebrne daje

Margomari ale Ci zazdroszcze domek z ogrodem no marzenie poprostu :)

Ostatnia edycja:
Napewno dam znac a jak nie ja to maz na grupie fb...my dzis tak siedzac rozmawiajac z mezem po zabiegu bedziemy sie szykowac do przeprowadzki na narazie do Pruszkowa potem myslimy o Irlandi albo Norwegi zobaczymy z czasem...

Kojotku bede czekac na wiesci od Was i trzymam mocno kciuki :)

A my powinnismy juz zaniedlugo miec pomniczek gotowy ale jestem ciekawa jak bedzie wygladal bo na kartce to wiadomo ze to nie to samo

Mamo Natalki piekny skalniak będzie!!! Proszę o zdjecie jak już dołożysz kwiatuszki!!! Co do tel., bo wczoraj zapomniałam dopisać ja stawiam na samsunga. Sony z tego co słyszałam ma słabą baterię, która wytrzymuje góra dwa dni. Z nokii jedni sa zadowoleni, jedni nie, a samsunga mam starszy model i jestem zadowolona, a Ci co mają ten bardzo go sobie chwalą.

KOjotku
- trzymam kciuki, postaraj sie odpoczywaj i w miare możliwości najmniej denerwować!!!

Eska- fasolinka- mały cud!!! niech rośnie zdrowo!!!

Mika- koleżanka ma po trochu rację, chociaż nie dokońca sie zgadzam. Jedno jest pewne, jak mamy niezałatwione sprawy, to stres jest, czasem rozmyslamy, czasem go głeboko chowamy,a le zostaje. A stres wpływa na nasze samopoczucie. Ale nie posunełabym sie do tak dalekich wniosków. Z nami jest problem, bo szukamy przyczyny i odpowiedzi dlaczego, dlatego takie rozmowy nas poruszaja do głębi, jednak nie możemy tak mysleć!!!

Monila=
maluszek muzykalny rośnie :-)

Patrizia- jak Twoja dentystka to zrobiła? u nas własnie na kasę tylko srebrne na tył dają.

Margo- co kraj to obyczaj, ale na pewno pięknie urzadzisz wsyztsko. Nie można przed ta tablicą jakis kwiatków posadzic, albo jednego kwitnacego?

reklama
wiola ​no trafilam na niego przez kolezanke bo gadalam z nia ze juz kasy mi brakuje na te moje zeby a niezabardzo chce srebre plomby i ona mi polecila dentyste w przychodni wiec poszlam i mowie ze chcialabym na kase chorych plomby ale nie te srebrne a on ze nfz niby nie refunduje bialych ale on nie daje srebrnych tylko te jasne :) moze sprobuj u innych stomatologow w przychodniach moze znajdzie sie jakis taki jak ja znalazlam :)

Do góry