reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

a ja postanowilam umyc frytkownice dzisiaj jaki to byl glu... pomysl narazie zalalam ja wrzadkiem aby sie namoczyla a pozniej szorowanie.
bartkowa milego sprzatania i gotowania a co dobrego pichcisz dla mezusia?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam... ja juz od rana na nogach.. po sklepach biegałam...a teraz siedze jak an szpilkach bo dzis mamy szanse wyjsc z tego wielkiego problemu...:-) mezus pojechał załatwic sprawe a ja bede czekac mysle ze na dobre wiesci... na 14 ide do pracy...a tak mi sie niechce...jutro jedziemy do babci ...
wczoraj wysprzatałąm mieszkanko wiec dzis mam luz:-)

monil trzymamy kciuki bedzie dobrze!
ja dzis musze posprzatać ale jeszcze nie mam weny:)
ja tez jade do babci jutro, na msze za zmarłych
dziewczyny chcem zmienic suwaczek i nie wiem jak pomozciok dalam rade zmieniony:)

Ostatnia edycja:
witam dziewczyny:*

agnieszka
dla Andrzejka
[*]

i dla naszych Aniołeczkow
[*]
[*]

ja z suwaczkiem nie pomoge...

wstalam rano i glowa mnie boli, gardlo chyba znowu jestem chora :(

snilo mi sie ze jestem w ciazy ale ladny sen mialam...
podobno sny sa na opak wiec nie mam nadzieji ze to ja bylam w ciazy ale zawsze trzeba miec dobre nastawienie...

ahhh dziewczyny i jak z tym naszym zamknietym watkiem??ja niestety nie mam pojecia jak sie robi taki watek... moze ktoras potrafi??

bartkowa podaj przepis na tego łosisia ze szpinakiem

z suwaczkiem dalam rade
zamkniety watek zaraz sprawdze
witaminke c polecam na chorubsko i cerutin ja biore zawsze po 2 tabletki i przechodzi
a mi sie snilo ze mama mja dala mi prezent na urodziny... a ona zmarła prawie 4 lata temu...

reklama
Agnieszka ja pamietam jak moja babcia mowiła ze jak sni ci sie ktos zmarły z rodizny albo znajomy to potrzebuje twojej modlitwy...

Agnieszka ale to tylko dla tych najbardzije zaufanych jest?? bo wiesz chodzi o to zebysmy mogły na spokojnie w naszym gronie popisac o tym o czym tutaj nie mozemy pisac... i to raczej ty powinnas pozapraszac dziewcyzny ktore chcesz zeby miały dostep do watku zamknietego.. tak miałysmy na sierpniowkach

Ostatnia edycja:
Do góry