reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Aga_cina Henio jest absolutnie przecudowny i absolutnie doskonały :-) Kochana jeszcze raz ogromniaste gratulacje a dla Henia miliony buziaków!!!!!!!!!

Iwonka za złe myśli będzie klepanko w tyłeczek! Pamiętasz czego się trzymamy? WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE!!!!!

Inzagata dla Twojego Aniolka specjalne światełko i dla całego przedszkola [***]

reklama
mamaszymusia ja też muszę brać prochy eutchyrox 25 a później 50... kochana nie zamartwiaj się wszystko będzie dobrze!!!

aga_cina gratulacje!!! słodziak ten Twój Henio!!!

dla Aniołeczków
[*]

[*]

[*]

[*]

[*]

Malinka generalnie żeby postawić pomnik powinno się trochę odczekać żeby się nie zapadał- u nas jest glina i jak się dobrze nie ubije to zacznie się przechylać albo wpadać :( a tego byśmy nie chcieli

aga-cina grayutlacje kochana bardzo sie ciesze. Ucalun synka od ciotki mocno mocno przytul:*:*:*:*:*:*:*:*

frogusia nam pomniczek robili na raty, tzn najpierw zrobili dol poczekali 1-2 dni zeby sie dobrze zwiazal i pozniek dalej, nie bylismy jak stawiali. A pomniczek postawilismy miesiac albo dwa po pogrzebie Nikolki, powiedzieli nam ze musimy sie tylko z kostka wstrzymac do wiosny wiec jakos bedziemy teraz kostke klasc kolo "domku" Niuni

Dla Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]

Hej dziewczynki.
A propo pomniczka, to zapomniałam wam wczoraj napisać na jakiego idiotę trafiłam szukając firmy, która nam go zrobi. Poszłam z mężem do jednego z zakładów i oglądam pomniki, ale wszystkie były dla dorosłych. Podszedł do nas facet i się pyta czy pomóc nam w czymś. To mu mówimy, że szukamy pomnika dziecięcego i czy ma jakieś, żebyśmy mogli zobaczyć. A on się roześmiał i powiedział takim cynicznym tonem, że nie ma, bo przecież teraz dzieci nie umierają. Całe szczęście, że byłam z mężem i od razu mnie za rękę wyprowadził, bo jak Boga kocham udusiłabym go własnymi rękoma. Że ja muszę ciągle trafiać na takich idiotów ehhh
Dziewczyny, wiem, że nie które z was biorą wiesiołka. Mam pytanko do was, wy go bierzecie przez cały miesiąc czy do owulacji tylko?
Światełka dla Naszych Przedszkolaków
[*]
[*]
[*] i moc Buziaków dla fasolinek

Mamaszymusia2 proszę mi się tu wziąć w garść - nic złego nie może się już wydarzyć za dużo cierpień jak na jedną osobę. od pesymizmu w tej społeczności jestem ja ;)

Aga_cina bardzo serdecznie Ci gratuluję :) - dopingowałam Cię odkąd niedawno trafiłam na to forum i zaczęłam czytać ten wątek od początku- w zasadzie przez Ciebie i Malinkę postanowiłam do Was dołączyć - Twoja historia pokazuje że zawsze jest jakaś iskierka nadziei. A Henio jest śliczny :) Viktorek na pewno jest dumny z braciszka
Różnica między mną a Tobą jest tylko taka że u Ciebie te cykle jakieś jednak były a u mnie lipa totalna jak na razie - zrobiłam dziś rano testosteron i PRL po 14 będę miała wyniki - zobaczymy czy jak zwykle Testosteron powoduje zamieszanie czy może trzeba poszukać innej przyczyny. u mnie owulacji nawet po CLO nie ma:(
a jak to jest z tym wiesiołkiem? możesz mi dokładnie napisać?

Inzagatko współczuję - wiem jak to jest jak przychodzi wyznaczona data kiedy nasze maluszki dopiero powinny przyjść na świat :(( sama dzień przed nią ryczałam 4 godziny non stop.
Światełka dla naszych Aniołków (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) i dla pozostałych przedszkolaczków (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Monilka a co ty za wyniki robiłaś że masz takie nerwy??

Kaja2010 jak sama widzisz debili na tym świecie nie brakuje niestety. a ludzka znieczulica.....eh szkoda słów. a Wy już macie pomniczek?

Dominikaknika a powiedzieli dlaczego z kostką musicie się wstrzymać?

Ostatnia edycja:
kaja ja bylam przy robieniu z tesciem mielismy oko jak robia czy nie na odpierdziel..
a poza tym wykrylam blad w napisie na tablicy wiec zabrali ja i poprawiali:)
buziaki dla henia :*(moj tata ma tak na imie)
dla fasolek ;*
i swiatelko dla aniolkow
[*]

kaja to rzeczywiscie jakis idiota,my tez chodzilismy nie wiadomo po ilu zakladach ale to ze wzgledu na to ze nikt nie chcial sie podjac zrobic pomniczek ale gdy wkoncu znalezlismy to i tak nie bylo zadnych pomniczkow dzieciecych wiec sami go wymyslilismy jaki chcemy

frogusia z kostka dlatego ze robili nowe grobki kolo mojej Niuni i magla sie ziemia opasc wiec dlatego, chyba ze mogli robic zbrojenie i wtedy ale tez nie mielismy gwarancji ze bedzie tak jak chcemy wiec wolelismy sie wstrzymac

a mnie cos strassznie glowa boli:( nie chce faszerowac sie lekami wiec mam nadzieje ze samo przejdzie

Cześć Dziewczynki

U nas pomniczek postawiony był w tempie ekspresowym, bo już na Wszystkich Świętych mieliśmy, z tym że my wybraliśmy bardzo prosty pomniczek. Teraz będzie nam kładziona kostka.

Kaja też bym chyba udusiła takiego gościa

Miłego dnia wszystkim

Fasolinki :****

Przedszkolaczki [***]

reklama
Dominikaknika a widzisz i wszystko jasne - koło naszego Kubusia i zanim w główce też będą w przyszłości chować jeszcze - oby nie za szybko bo nikomu nie życzę takiego cierpienia i bólu jaki nas tu połączył.
Dlatego póki co musimy pozostać przy skrzyneczce :( zresztą widziałam jak się na tym naszym cmentarzu nawet skrzynki pozapadały, poprzechylały na boki jak były za wcześnie dane a co dopiero pomniczek jak jest cięższy.

mnie też boli głowa...:(

Do góry