reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

frogusia jja tez tak mowilam nawet zaklnelam zeby te grobki byly puste jak je kopali, ale niestety nie sa... od pogrzebu Nikolki przybylo az 6 Anioleczkow az 6!!!!! i to w 9 miesiecy... az tyle Anioleczkow na jednym cmentarzu przybylo. W gronie tych 6 Aniolkow jest 1 Anilek o nieznanym nazwisku (NN) gdzies go znaleziono. Przeciez to jest nie normalne nie rozumiem takich matek one sa chore psychicznie. Jak mozna zrobic cos takiego wlasnemu dziecku?? Nie wyobrazam sobie jak one moga zyc, juz nie raz mysle ze jak nie chcialy swoich maluszkow to mogly by je oddac przeciez wszedzie mozna zostawic dziecko do adopcji i nie trzeba go krzywdzic a w najgortszym przypadku zrobic aborcje zanim zabic takie malenstwo, przynajmniej by sie tak nie meczylo te malenstwo a one normalnie zyja nie przejmuja sie tym co zrobily... jak mozna zabic i wyrzucic wlasne dziecko??? Jeszcze jak ogladalam rozmowy w toku wypowiadaly sie ze to przez to ze nabraly sie tabletek i dlatego kilka razy glowka uderzyla o lozeczko no ale chce miec kiedys dzieci... dla takich matek powinno wrocic prawo hammurabiego "oko za oko, zab za zab"

Ostatnia edycja:
reklama
Aż mi łzy płyną po tym co napisałaś...;''(((tak mi żal tego maleństwa że może gdzieś umierało w samotności, bez ciepła mamy, w cierpieniu.....też nie rozumiem takich kobiet... najgorsze jest to że takie nie mają żadnego problemu z zajściem w ciążę a tyle z nas tak bardzo o to walczy i niejednokrotnie bezskutecznie:( to jest takie niesprawiedliwe ;'(((( i choć jestem wierząca to wtedy pytam : "Gdzie wtedy jest Bóg??"
Też jestem za tym że ząb za ząb - takie osoby powinno się wykastrować....!!!

Frogusia pomniczka jeszcze nie mamy, tzn. wczoraj zamówiłam i będzie gotowy na 15 maja. I zrobiłam jak Dominkanika, czyli sama wymyśliłam jak ma wyglądać. Z trzech znalezionych w necie, stworzyłam jeden w paint-cie. Zdjęcie zaniosłam do zakładu i powiedzieli, ze bez problemu go zrobią.
Tak jak mówisz Frogusia, takie kobiety co zabiły swoje dziecko, albo dopuściły się aborcji czy pomiatają swoimi dziecmi zazwyczaj nie mają problemu z zajściem w ciąże i donoszeniem dziecka. A nam, które pragniemy, które dbamy nie jest to dane. Dziwnie jest ten świat urządzony:-(

Monila trzymam kciuki za Ciebie, aby w końcu wszytko się ułożyło. Przytulam....

frogusia robiłam badania ktore zlecił mi moj gin..., napewno tam było badanie na tarczyce i toxoplazmoze.. i jeszcze cosik...jutro na 18 mam wizyte ...trzymajcie kciuki...

z racji ze tesciowa jest u babci .. ja gotuje dla wszytskich... czyli dla mojego meza , jego brata , i tescia ... całe szczescie tylko do soboty... ( kazdy wraca o innej porze)

buziaki dla was kochane i dla małych fasolinek

[*]
[*] naszym aniołeczka

przepraszam dziewczyny ze tak napisalam o tych maluszkach, ale poprostu szlak mnie trafia jak w wiadomosciach mowia takie rzeczy

Monila daj znac jak po wizycie:) bedzie dobrze

kaja to i tak jakos szybko pomniczek bedziecie mieli, ja wolalam sama wymyslic go, przynajmniej moglam cos od serca zrobic dla mojej Niuni

No to mam wyniki-testosteron niby jeszcze w normie choc juz dwa razy wyższy niz miesiac temu:( ale PRL juz poza norma. Czy u mnie juz nigdy nie bedzie normalnie?:(

Cześć kochane!!!
zimno dziś i deszczowo...
dziewczynki ja muszę brać co najmniej przez miesiąc euthyrox a po miesiącu zielone światełko na staranka... dziś pierwszy dzień przyjmowania leku... mam nadzieję że nic w miedzyczasie nie wyskoczy...

Monila po 18 wpadnę sprawdzić jak po wizycie!!! :-)

Dla Filipka i Aniołka Malinki
[*]
[*]

[*]

[*]
[*]
Dla Niebiańskich Przedszkolaczków
[*]
[*]

[*]
[*]

[*]
[*]

[*]
[*]

[*]
[*]

Bartkowa no to trzymam kciuki żeby się Wam szybciutko udało.:cool2:
a u nas dzisiaj słoneczko ładne - przynajmniej na razie...
tak mi smutno :( dzisiaj mija dwa miesiące od odejścia mojego serduszka :no:

Światełka dla wszystkich Aniołków (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

reklama
Do góry