reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Gosiulek tak kzał mi zrobic awidnosc... ale dopiero za 6 tygodni.. bo mowi ze po takim czasie wyniki powinny byc bardziej oczywiste... no coz musze sie zdac na lekarza i postepowac tak jak mi kaze... zaufałam mu i to w nim moja nadzieja...on doskonale o tym wie...

Bibianka kochana trzymam kciuki za to aby okresu nie było u ciebie przez najblizsze 9 miesiecy!!! \

frogusia w ciazy z Karolkiem nie robiłam badan na toxo...

dzis u nas sliczna pogoda wiec mysle ze z racji tego ze mam dzien wolny to pojade z tesciami na ich działke i zrelaksuje sie przy sadzeniu kwiatkow:-)

reklama
Bibiana ja codziennie jak rozmawiam z moją Nicolą to przypominam jej,że mają razem z resztą aniołków śliczne dzieciaczku zesłać do Ciebie i Gosi -wy już tak długo czekacie .Bardzo ,bardzo mocno będę trzymać kciuki&&&&
Monila mi jak wyszły dodatnie wyniki na HBs to od razu dostałam skierowanie do szpitala zakażnego i była tam dziewczyna w ciąży z toxoplazmozą ale mówiła,że dostawać tylko będzie jakieś proszki do końca ciązy bo to samo miała w poprzedniej i urodziła zdrowego maluszka.Niczego już nie cofniesz a będziesz spokojniejsza za 6 tygodni jak zaczniecie staranka-spokojnie:)
gosiulek73 nigdy nie pisz.ze szkoda czasu na ciebie

:wściekła/y: ja jestem w stanie wam poświęcić każdą wolną chwilę może nie pomogę ale jestem,na drugi raz pisz co ci leży na serduszku my na pewno wysłuchamy.

Co do mojej dzidzi to w dniu kiedy miałam termin z pierwszym aniołkiem przyśniło mi się jak rodzę dziewczynkę i dlatego przyjęłam,że mam cztery córeczki ale teraz ten chłopiec mi chodzi po głowie niezmiennie ,na wszelki wypadek powiedziałam do Vanessy żeby nie mówiła do dzidzi Lenka bo może być chłopiec.A więcej dzieciaczków nie zamierzam mieć na 100% dlatego tak bardzo mi zależy na tym maluszku bo to ostatnia szansa na macieżyństwo .

Mi

Gosiulka chyba dostaniesz lanie za takie gadanie że szkoda czasu na Ciebie - po to tu jesteśmy, ja jestem praktycznie cały czas - zaglądam w każdej wolnej chwili , choćby przez kom. Może nie zawsze będę umiała pomóc ale na pewno zawsze Cię wysłucham, będę...

Malinka a może tym razem właśnie będzie synek

Pojechałam dziś chwile do pracy do moich dziewczyn zobaczyć - wracam do nich od 7.05 i jestem przerażona, przez pół roku mojej nieobecności tyle się zmieniło że nie wiem jak się tam odnajdę.Wiem jednak że mi pomogą, mogę na nie liczyć choć na pewno nikt nie zrozumie mnie tak ja Wy kochane dziewczyny

Monila dziwi mnie że w poprzedniej ciąży nie miałaś zrobionych tych badań , ale wierzę że będzie w porządku i będziesz mogła spokojnie zacząć staranka:)

Ostatnia edycja:
dziękuję dziewczynki za kciuki....tak bym chciała....ale czuję, że znów będzie rozczarowanie....

Gosiulek kopniaka dostaniesz....oj to my tez bedziemy pisać, że szkoda czasu na nas:wściekła/y:

Witam Was

Piękna pogoda u nas i mam nadzieje że zostanie tak

Moja Lidii dzisiaj wstał do przedszkola i pokazuje mi ślad na ścianie i mówi że to znak od Alanka wzięla lupe i stwierdziła że musi Go poszukać...nie wiem chyba jej musiał się snić bo tak nagle o braciszku wypaliła

Aga_cin -dzieciaczek cudny fajnie że jesteś po.Buziaczki!
Monika trzymam kciuki okropna choroba była u nas w rodzinie i wiem jak jest ciężko
Monila ja właśnie boje się toxo a zarazić się można przez surowe mięso warzywa ,owoce nie domyte lub może być zwykłej ziemi z kwiatkami
Bibianka trzymam bardzo mocno
Malinka musi być już dobrze nie ma innej opcji

Gosiulek....ściskam:-)

dziewczynki powiedzcie mi, bo ja nigdy tak nie miałam tzn, miesiąc temu...no więc czy plamienie mam zaliczać jako pierwszy dzień @ czy dopiero krwawienie??? zawsze miałam od razu mocne krwawienie a w tamtym miesiącu przez pierwsze dwa dni plamiłam i na 3 dzień dopieo było mocne krwawienie i nie wiem jak to mam traktować?

Molsza jakie to słodkie:tak: kochana siostrzytrzka....wiesz dzieci czesto widza Anioły i może ona go zobaczyła, od mojej siostry synuś często widział Filipka, teraz jest juz starszy i mówi, że Filip juz go nie odwiedza.

Bibi to może być pierwszy dzień ale może być również ciąża.&&&&&&&&&&& żeby to było to drugie.
Molsza nadprzyrodzone zjawiska towarzyszą nam tylko my ich nie zauważamy a dzieci jako czyste duszyczki owszem:tak:

reklama
Gosiulku, ale to nie teraz, tak miałam w tamtym miesiącu, najpierw dwa dni plamienia potem krwawienie, dziś poki co zadnych objawów, oprócz bóli podbrzusza które mam od tygodnia noo ponad tygodnia

Do góry