reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Nati, wiem to ze jest to Wielki Zaszczyt byc Jej mama ,ale ja tak strasznie za Nia tesknie, to tak bardzo boli...zreszta Wy doskonale o Tym wiecie.....

reklama
Nati z ekspresu.Czasami tak na mnie działa druga kawa.:-DZamiast pobudzić to osłabia a muszę zrobić rogaliki.Dobrze zę to chwila roboty i gulasz z indyka na jutro.Na razie chłopaki poszli szukać indyka:-D. Uduszę z warzywami.

Ja mam z wczoraj pałki z kurczaka pieczone w rękawie, ugotuję ziemniaczki, surówkę tylko zrobię i gotowe :)
Gosia- obiecałam sobie, że uzbieram pieniążki na ekspres do kawy, taki już porządniejszy bo marzę o takim :)

mamo Amelki- ja rozumiem doskonale, że tęsknisz. Wiem jak jest ciężko. Ale uwierz, że z każdym kolejnym rokiem będziesz tęsknić, ale tęsknota będzie przybierała inny wymiar. Oczywiście nie znaczy to, że przestaniesz tęsknić, pamiętać, wspominać. O nie, już na zawsze to wszystko w Tobie pozostanie. Daj sobie czas, wszystko co przeżywamy i czego doświadczamy ma sens. Przytulam Cię mocno mocno!

Nati bardzo łądnie powiedziane:tak: Taka prawda.najgorsze będa rocznice.

O tak ekspres do kawy to fajna rzecz i kawa zdrowsza. My mamy saeco.
i-saeco-odea-giro.jpg

Wiem że krups ma dobre ekspresy choć ja tez jestem bardzo zadowolona.

Gosiu moim skromnym zdaniem saeco jest jednym z lepszych ekspresow,uwielbiam z niego kawusie:) jak zepsuje sie moj to wlasnie saeco sobie kupie

Tak słyszałam.Mojej mamie moja przyjaciółka właśnie taki kupiła we Włoszech a my taki dostaliśmy.też był polecony w sklepie przez znajomą. Tylko mama miała z nim problem bo jej ciekł...Może nie myła go tak często jak trzeba a moze była jakaś wada.

reklama
Co do ekspresów, to mi też się taki marzy. Ja mam dolce gusto, kawa pyszna, ale droga jak szlag i to go dyskwalifikuje.
Mamo Amelki, taki już nasz marny los, nigdy nie będzie tak jak wcześniej. Ale jesteśmy też wyjątkowe, mamy swojego Anioła Stróża. Przytulam Cie mocno.

Do góry