reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Tak,chętnie. Czasami chce bardziej współpracować czasami gorzej ale widzę że chętni idzie. Tam też rysujemy,wycinamy,przyklejamy,gramy. Lubi to. Gorzej z tańcem ale ....nie zmuszam go.

reklama
Ja nie wiedzialam ze chodzicie do tej szkoly :zawstydzona/y: ale ja jestem z Wami od marca i moze dlatego mi gdzies to umknelo.Fajne takie zajecia dla maluchow :)

Hej Kochane moje. Ja piję kawcię i jem pączka :-) Nie żałuję sobie dzisiaj bo ogólnie mam podły nastrój...

Miłego dzionka, będę z Wami przez cały dzień więc piszcie co u Was!

Domi- jak się czujecie? Wszystko oki? Na kiedy masz termin?

witam moje e-kolezanki :)

ja sobie dzis pospalam,odsypialam noc z m :-D mam nadzieje ze efekt bedzie :)
zaraz uciekam na zakupy i bede pozniej pewnie okolo 14 bo jeszcze mam spotkanie z dentysta :)

MIŁEGO DNIA BABECZKI :)

Amelko (*)
Aniołeczki (***)
Fasolki ***

witam się i ja :)
Ale dziś ponuro u mnie za oknem, aż nic się nie chce.
Dziewczyny mam pytanko, bo może któraś się orientuje. Muszę w koncu zameldować się w swoim domku, bo ciągle zameldowana jestem u rodziców. Czy ja muszę się najpierw odmeldować czy po prostu skłasam wniosek o meldunek i tyle?

Aniołki
[*]
[*]
[*]

kaja ja ci niestety nie pomoge, ale tez jestem ciekawa odpowiedzi bo mam ten sam problem

termin mam na 21 listopada, kurde chyba jakas chora sie robie:( mam katar i boli mnie gardlo

Kaja jeśli jestes na stałe zameldowana u rodziców to musisz się wymeldować.
Domi zdrówka.
Mnie natomiast alergia męczy.
Dzisiaj rano wstałam...(rano czyli przed 9:-D) i wzięłam się za sprzątanie.Nawet się nie umyłam/nie przebrałam. Mam z głowy.Góra posprzątana choć przydałoby się jeszcze umyć podłogi.Na razie mi się nie chce.

A to to nie wiem czy to @ czy nie. Jakaś skąpa. Czekam,nadal czekam.

reklama
Witam Was dziewczynki miłego dzionka
U mnie w urzędzie nie należy się wymeldowywać tylko wystarczy jak składa się wniosek w innym urzędzie i to wtedy automatycznie- i oczywiście nalezy zmienić wszystkie dokumenty dowód prawo jazdy itp.......z zgłośić do pracy o zmianie zameldowania a później dokumentów a także w banku - jeżeli ma się konto bankowe.

Gosiu może to plamienie? Ja mam dzisiaj taki san nastrój

Dla naszych kochanych dzieciaczków(*)

Do góry