reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Elmeo moja koleżanka ma taki materac tylko ze świnka pepco i ona jest zadowolona ale jak się dziecko kręci w nocy to jednak bardzo słychać i może budzić się bo jakoś szeleści tak mi ostatnio mówiła.

Marka przytulam Cie mocno i milion światełek dla Twojego aniołka(*)

Pomysł ze zniczem bardzo mi się podoba.
Elomelo, miałam taki materac, tylko, że ze Spidermanem i tak jak Ewa pisze, w nocy słychać i jak młody trochę poskakał, to było po materacu :-(materac jest taki z plastiku, jak te tanie nad wodę, ale śpiworek, przynajmniej nasz, był z polarka w środku. Przyznam, że spiworek mam do dziś i nic się z nim nie dzieje, mimo wielokrotnego prania. A, co najważniejsze, iż pomimo straty w materacu, to kładlismy śpiwór na zwykłym materacu i młody sie w niego wsuwał i tak spał.

A u mnie przymrozek, śniegu trochę i ciapa zarazem. Jeszcze trzy dni pracy i mam wolne, a potem chyba tylko w poniedziałek i L4.

Witam witam ;))

u mnie tez za oknem biało .... wcale mnie to nie cieszy bo nie zadzyłam sobie kupic kurtki zimowej .. te ktore mam sa na mnie za duzo , bo duzo zrzuciłam od tamtego roku ...:-)

ahh dziewczyny mam pytanie , bede robic ciasto budyniowiec wraz z jabłecznikiem razem i nie wiem co dac najpierw budyn czy jabłka :-)
miłego dnia kochane ;*

Karolku syneczku (*)
aniołeczki (*)

Witam się z bólem głowy.
@ się rozkręca i się rozkręcić nie może:wściekła/y:

Pada śnieg tylko dzwonków sań nie słychać:sorry2:

Miłego dnia Babeczki

Monilka nie pomogę bo się nie znam.

ojj Gosia przytulam i niech ta @ sie rozkreci i szybko przejdzie :-)

znalazłam odpowiedz na moje pytanie dotyczac ciasta ;) najpierw jabłka potem budyn :)

Ostatnia edycja:
Może zróbmy tak że jeden znicz każda z nas postawi od nas Wszystkich?

@ przyszła do mnie z dokładnością zegarka.Nie wiem czy starać się już czyli po drugiej @ czy poczekać jeszcze jeden cykl. Chyba tez nie bedziemy się starać za wszelką cenę. jak wyjdzie....

Gosiu, współczuję bólu głowy, bo sama miewam go czesto. Ale super, że jest @, bo po niej jak najbardziej do dzieła lekarz mi mówił, że im szybciej tym lepiej. I podczas aktu nie myśl o ciąży, to pomaga w zajściu :-D i po pamiętaj aby nóżki do góry podnieść, tak na 10 min, na mnie podziałało dwa razy.:happy2:

co do jabłek, to dokładnie tak, a poza tym jabłka lepiej się "wiążą" z budyniem niż budyń z jabłkami spadałoby to po prostu.

reklama
Do góry