reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Dla wszystkich naszych Aniolkow (*)(*)(*)

11221967.jpg

Kochanie tak bardzo za Toba tesknie :(

Witam kochane przepraszam za moja nieobecnosc ale wiece rodzinka sie zjechała i troche zamieszania jest praktycznie w domu nas nie ma ..

MAMOLINKA moj Karolke ma takiego solarnego aniołka :-) dostał od babci :-)

kochane nasze małe aniołeczki dla kazdego z was kolorowe światełka (*)(*)(*)(*)

Witam kochane przepraszam za moja nieobecnosc ale wiece rodzinka sie zjechała i troche zamieszania jest praktycznie w domu nas nie ma ..

MAMOLINKA moj Karolke ma takiego solarnego aniołka :-) dostał od babci :-)

kochane nasze małe aniołeczki dla kazdego z was kolorowe światełka (*)(*)(*)(*)

Jest przepiekny ten Aniolek... Ja zaluje, ze nie mam gdzie postawic takiego :(

Zycze duzo sily w dzisiejszym dniu oraz w kolejnych zimnych , gdy wieczory tak szybko nas zastaja i mam zbyt duzo czasu na rozmyslanie ... Dla Twojego Karolka (*)(*)(*)

Dominiczko GRATULACJE !!!! Juleczko witaj na swiecie malenka ;)))

Anioleczki milion swiatelek dla Was (**********)

Dziewczynki ja dzis jestem wykonczona przeplakalam cala msze na cmentarzu, najchetniej poszlabym spac ale niestety jestesmy u znajomych i nic z tego. Wieczorkiem jedziemy jeszcze na cmentarz...

Buziaki dla Was Aniolkowe Mamy ;)

reklama
Witam Was kobietki
Znam ten list aniołka do mamusi,jest bardzo smutny i wzruszający :-(
Dzisiaj mam bardzo cieżki dzień,bylismy rano u córci i teraz dopiero niedawno od niej wrócilismy.Ma piekny kochane domek,pełno kwiatów bo parę sztucznych,wianuszek,żywe kwiaty od NAS i pełno świeczek,Boże u żadnego malenstwa tyle nie widziałam świeczuń co u mojego dzieciątka.Muszę pozbierać mysli kochane...dzisiaj na pisania się nie nadaję...napiszę do WAS jutro :-((

Zapalam światełeczka dla naszych ukochanych WSZYSTKICH aniołków
[*]
zapalam światełeczka dla naszych wszystkich ukochanych aniołeczków
[*]
paperclip.png
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry