reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Marka Kaja wszystkiego najlepszego :-)
BOU06_75.jpg

Pozdrawiam was dziewczyny :-)

Karolku syneczku mój kochany (*)
Aniołeczki (*)

reklama
kindzi02 witam Cię w gronie Aniołkowych Mam, przykre że kolejna mama do nas dołączyła a kolejny Aniołek do Naszych Maluszków
[*]
Wiem że to trudne, ale niestety taki jest los Aniołkowych Mam, że nawet z upływem czasu w nasze serce nie będzie już takie same

Marku, Kaju wszystkiego naj naj i jak zawsze każdej życzę tego jednego najbardziej:)

Dla Naszych Kochanych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Przepraszam ze tak z doskoku ale czasu brak bo tylko dom dziecko sprzatanie gotowanie nasz synus i praca i tak codziennie zdanzam tylko doczytac i brak czasu na pisanie
witam wszystkie nowe aniolkowe mamusie i swiatelko dla maluszkow (*)(*)(*)
gratuluje szczesliwych rozwiazan i witam dzieciaczki po tej stronie brzuszkow :-):-)
trzymam mocno kciuki za kolejne szczesliwe rozwiazania :tak:
i za starajace tez trzymam i przesylam ogrom fluidow &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dziewczyny stwierdzam ze los i zycie jest w dupe niesprawiedliwe wyobrazcie sobie ze mam siostre(o ile mozna ja tak nazwac bo zostala juz dawno skreslona u calej rodziny)ma 34 lata i 20.11.12 r dzien przed 2 rocznica naszego synka urodzila 4 dziecko przez cc gdzie 3 wczesniejszych nie jest z nia bo jej pozabierali i na beszczela dala mu imie tak jak moj synus mial czyli Wiktorek zrobila to specjalnie bo ona mysli ze tym wkupi sie w laski mojej mamy bo ona bardzo przezyla odejscie naszego babla suka z niej nieziemska teraz to tylko jeszcze czekamy na to jak sytuacja sie rozwinie bo oni nie maja gdzie mieszkac z tego co wiemy to zamieszkuja piwnice jego matki i mama moja obawia sie ze jej tez zabiora tego malego dlatego niechce go nawet widziec bo jak by wyladowal w domu dziecka to by jej serce peklo ze kolejnu wnuk w swiecie wyladowal
totalna masakra
przepraszam ze tak smece ale musialam sie komus wygadac

Kasiu, faktycznie przykre to, ale może siostra nie pomyslała o tym jak wielką krzywdę Wam wyrządza nadając tak dziecku na imię ? Skoro jej dzieci pozabierali, to nie wygląda na zbytnio myślącą.....
Witam wraz z nowym tygodniem. Ja na nogach od rana, pojechałam po kardiż do drukarki, ale jak na blondynkę przystało nie popatrzyłam na model drukarki, tylko na nazwę :-D wkurzyłam się, bo zaparkować gdzieś w mieście, jeszcze tą moją wielką kolumbryną graniczy z trudem, więc na osłodę kupiłam sobie perfumę :-)

reklama
milion kolorowych światełek dla naszej Amelki (*)

Witaj nowa mamo aniołkowa, ból i tęsknota pozostanie zawsze tak jak zawsze pozostaną daty- miesięcznice, rocznice i różne inne wspomnienia po dziecku, ale nalezy patrzeć w przyszłośc oczywiście nienalezy zapomnieć nigdy o dziecku raczej w naszym przypadku to si,e nieda ale nasze serce- serce rodzica zawsze będzie czuło tą miłośc i ten ból, tęsnote a jednoczesnie bedziemy marzyć jakby to było gdyby.......ale tego co sie stało juz nigdy nie zmienimy więc........ życzę ci duzo wytrwałości w tym wszystkim chociaż to bardzo trudne - i czas wcale nie leczy ran tylko uczy nam z tym bólem żyć.

Wszystkie nasze Kasie wszystkiego naj naj naj, spełnienia marzeń i duzo zdrówka.:surprised:Dużo buziaków dla Was,

Do góry