reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam Was dziewczyny.
Głowa mi dziś pęka. Ja dziś zrobiłam dla chłopców stroiki:
100_6793.jpg100_6789.jpg100_6800.jpg

Miałam je zawieźć dziś chłopcom na cmentarz, ale śnieg tak zaczął sypać, że za chwile całe by były zaśnieżone... Jutro może będzie ładniejsza pogoda.

Moi królewicze (*)(*)(*)
Aniołki (*)(*)(*)

reklama
Bibiana - też byłam pewna, że nic z tego nie będzie kiedy udałam się na zakup kwiatków itp. do ich wykonania. (ponieważ jestem anty talent) To moje pierwsze stroiki jakie w życiu zrobiłam i powiem Ci, że nie taki diabeł straszny jak go malują, powpychałam, podkleiłam i jakos się udało. Spróbuj a zapewne tez wyjdzie ci pięknie :)

Gosiu, czapeczka przepiękna. Masz talent w rękach, korzystaj.
Tekla, Ty również odkryłaś w sobie nowy talent. Piękne te stroiki. Tą są żywe, czy sztuczne kwiaty, bo niestety ze zdjecia nie mogę wywnioskować? Pozwolisz, że zgapię troszkę i dla Wojtusia coś podobnego zrobię?

reklama
Gosiu, piekna czapeczka :-)
Tekla. cudowne stroiki, masz talent babo, więc nie rozumiem o jakim anty talencie piszesz.
A ja się dzielnie uczę szydełkowania, właśnie jestem na etapie serwetki, potem bedę próbowała czapki. Mojemu G, bardzo się podobał strój Karolinki, komplecik z sukieneczką, co zrobiła As. Więc mam cel i na to tylko 3 m-ce :-)

Do góry