reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Monila albo za klatwe :-D ja tak kiedys moją koleżanke wystraszyłam, nie mam zdjęcia...ale fajnie wyszło twarz wysmarowałam sobie kremem i obsypałam mąką, oczy czarna kredką wymalowałam, doczepiłam z przodu sztuczne włosy :-)

no chyba że ta wiedźma to przynajmniej na stroju zaoszczędzisz :-D

A czujemy się dobrze....ranne mdłości, ale aż tak bardzo juz mi nie dokuczają, przyzwyczaiłam się już :) brzuszek rośnie i mam nadzieję, że waga w końcu też zacznie rosnąć.... :baffled:

reklama
Bishopka wszystkiego najlepszego. Szczęśliwego rozwiązania i spełnienia marzeń:-)

veBp681Frpqw_7308.jpg

images

Dziewczyny na herbatkę zapraszam... Mi sie taka marzy, ciepła z cytryną, a tu w pracy ani cytryny, ani zwykłej herbaty nie ma...same owocowe i zielone...muszę zakupić odpowiednią. Ale wymyślam co? Ale zimno mi jakos dzisiaj, a nic tak nie rozgrzewa (przynajmniej mnie) jak herbatka z cytrynka

Bishopka oj mi się zapomniało :-(

Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i szczęśliwego rozwiązania. W końcu masz skończone 18 lat :-)

Dziewczynki kochane dziękuję bardzo za pamięć :happy2:
U nas w domu dziś od rana rozgardiasz i harmider :-) wzięłam się za pieczenie torta i oto wynik mojej, hmmm.... zdolności kuliarnej :-D
Zdjęcie0074.jpg Jest tak nasączony nalewka wiśniową, że od samego robienia się upiłam :-D
Mąż oczywiście nie zawiódł, sprząta od rana, bo mamy wizytę sanepidu (czyt. rodzice).Jeszcze tylko sałatka i coś na ciepło i leżę :-D

Monilko, przebierzcie się za duchy, wystarczą dwa prześcieradła i już :-D

reklama
Do góry