marka1307
mama aniołka Michałka
moja mama , ma helicobakter... bardzo wiele ludzi ma ta bakterie ... i niestety jest to paskudztwo... moja mama juz kupe czasu sie leczy i nic ... ostatnio miala robiona gastroskopie kolejna czy tam nie ma zmian... ale meczy sie nie raz wymiotuje i w ogole... to jest tak popularna bakteria i paskudztwo ze poszlam do siostry stoje u nij przy kasie i z nia gadam o tej bakteri od mamy a babka placac mowi do nas " ja tez ja mam" a nastepna za nia " ja tez i wyleczyc nie moge" jak bylam w labolatorium to samo gdalam ze znajoma o tej bakteri a ona mowi ze tez ja ma ... i jej ciocia tez ... a babka za nami mowi..." my z mezem tez " masakra jakas:/
a ona się zapala kiedy skończy się płyn do spryskiwaczy i w ogóle przy każdej bzdurze. Ogólnie fajnie się jeździ, chociaż mieliśmy wcześniej mondeo i ja chętnie bym do niego wróciła, mąż niebardzo :-( Dla mnie lepsze było mondeo do prowadzenia.
Problem pojawił sie jak zmieniliśmy na diesla, ale jak sie naprawi wtryski to narzekać nie można...też jest super...niestety wtryski wytrzymuja około 100 000 km.
my jeszcze myslimy o Focusie C-Max i skodzie octacia....no ale zobaczymy bo jak znajdę fajna ofertę to mój mąż zmienia decyzje, na początku chciał audi A4 ale że mój mąż sięga daleko w przyszłość to stwierdził, ze za drogo naprawy wyjdą....potem passat....ale znów coś nie tak....i tak w kółko coś wymysla...a jeszcze niedawno stwierdził, ze wystarczy nam nasz samochód