reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witajcie

Iwonko jak dobrze że nic się nie stało. Akurat przeczytałam na fb opowiadanie gdzie zginęła córeczka a później jej mama przez pijanego kierowcę. Wchodzę i czytam.
Ja cały czas mam przed oczami sen Bibi i czuję Karolka zawsze przy Kacperku.:tak::tak:

Margomari ja bardzo lubię Edytę Geppert.

Tekla po ciąży wyrónuje się poziom hormonów stąd wypadanie włosów.Po prostu muszą wypaśc te które nie wypadły w czasie ciąży. ja tez tak miałam.Wszędzie włosy.Wkurzało mnie to bardzo.

Wszystkim którym ciężko przesyłam promyczek słoneczka:-):-)

reklama
Dzien dobry witam sie z kawusia , jestem mega nie wyspana , @ tak mi dała czadu w nocy ze :szok: nie dosc ze leje sie jak z kranu to jeszcze boli jak cholerka:-:)wściekła/y:

Iwonka dobrze ze nic sie nie stało :*

mi tez strasznie wypadaja włosy , normalnie na potege

MIłego dnia wam zycze :-)

dzis moja .sw pamieci kuzynka OLa miałaby 21 lat ... Olus dla Ciebie (*)
Karolku syneczku(*)
Aniołeczki(*)

Aguś- tu sobie odpoczywaj!!!

Tekla- mi też wypadają. Tak jak pisze Gosia po ciaży muszą sie wyrównać, poza tym przesilenie wiosenne daje znać.

Monila- jutro będzie lepiej. Ja juz dzisiaj odetchnełam, jest lepiej i w nocy nie musiałam czesto wstawac.

Wystawiłam swoje auto na sprzedaż. Jutro ma przyjechać czlowiek je oglądać. i juz sie stresuję...zawsze robił to maż...Trzymajcie kciuki, jak się uda wymienię stare na prawie nowe :-)

kindzi czuje sie kiepsko...
plamienia juz na 2 dzien ustaly to tylko 2 plamki byly. we wtorek bylam na usg ale nie widac jeszcze dobrze zarodka. jutro mam wizyte u swojego gin zobaczymy co powie. najgorsze ze on nie ma w gabinecie usg. ale moze bedzie mial dyzur w szpitalu to tam mnie wezmie

reklama
Do góry