reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

u mnie wkoncu słoneczko wyszło ... odrazu przyjemniej .. szkoda tylko ze w statni moj wolny dzien ale mowi sie trudno :-p

jutro do pracy .... nareszcie bo tak pogoda i te siedzienie w domu dobijało mnie juz

Ciezaroweczki &&& ....przeslijcie nam duzo pozytywnych fluidkow :-)

Staraczki kciuki zacisniete &&&

Aniołku Kindzi (*)
Syneczku(*)
Aniołkowa Bando (*)(*)

reklama
Witam Was

Dawno mnie nie było troszkę brak czasu a troszkę brak ochoty na cokolwiek...muszę pewne rzeczy sobie poukładać,przemyślec...żyję nadzieją ze będzie w końcu dobrze
U nas piekna dzisiaj pogoda super jedno dziecko w szkole,drugie spi sobie spokojnie w ogrodzie a ja miotam się ze stertą prania.
Ostatnio był u nas pogrzeb noworodka aż z Warszawy bo tutaj miał dziadków i został pochowany i powiem Wam dziwie się po pierwsze tak daleko od rodziców, a po drugie na pogrzebie była tylko babcianie wiem ale ja nie byłabym w stanie tak postąpic...
Bardzo się cieszę że w końcu u Alanka mogę dawać do wazonika swieże kwiaty teraz bzy są takie sliczne tylko krótkotrwałe

Dla naszych Aniołeczków(*)

Oj trudno wbić się rytm...

ja też bym tak nie chciała, ale każdy jest inny. Różne są sytuacje rodzinne. U nas było pełno ludzi, każdy sie dziwił, bo maleńkie dziecko, a gości jak u dorosłego. Ale mi było miło, że chociaz nigdy nie widzieli Wojtka, to przyszli, aby go razem z nami pożegnać. Jednak inni rodzice chcieli byc sami, tylko najbliższa rodzina. Nie chcieli gości.
Najsmutniejsze są widoki zaniedbanych grobów malutkich dzieci. Częsć rodziców przychodzi regularnie, częsć bardzo rzadko. Chociaż im cieplej tym więcej kwiatków widzę nowych.
Ja u Wojtka wsadziłam kalanoche, zobaczymy ile sie utrzyma, prymulki już sie zmęczyły...

Moolsza-mam nadzieję, ze zmartwienia małe i szybko się z nimi uporasz!!!

widzę, ze dzisiaj jestem pierwsza :-)

Aguś-pewnie, ze się uda. Wiadomo, ze kredyt by wszystko przyspieszył, ale z bankami teraz cieżko strasznie sie dogadać.

A ja wczoraj miałam długą rozmowę z mamą chłopca pochowanego obok Wojtusia. i sie załamałam. Uświadomiła mnie, ze większosć dzieci pochowanych to donoszone dzieci, które zmarły w tygodniach 38+. Jej synek okręcił sie pępowiną. reszty historii dokładnie nie znam. Trafia mnie jak o tym słyszę. Ksiażkowe ciaże, wszystko w porządku i przy takim postepie medycyny cały czas historia sie powtarza. :-(

(*) Wojtusiu
(*) Aniołki

mi odpowiada, raz że Nokia, dwa że klawiatura qwerty, trzy że duży wyświetlacz, cztery dostęp do netu, pięć nie jest dotykowy :) bateria mi nawet długo trzyma, ale nie określę Ci dokładnie ile. Na początku oczywiście dłużej trzymała, mam ten tel rok, ostatnio coś szwankowała, szybko się rozładowywała i nie mogłam nawiązać połączenia z netem przez wifi, ale wyłączyłam, wyjęłam baterię, włożyłam i jest jak nowa :)

reklama
ja dotykowy jeden mam i wystarczy, teraz ma byc normalny :-)
z długiej listy wybrałam te trzy i muszę się na coś zdecydować. ten telefon jest do pracy, więc długie gadanie i czasem pisanie. Nic wiecej, czasem zrobię zdjecie i wyślę mms-a.

Do góry