reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Nie nadrobię Was...Wybaczcie.

Tekla Kacper od kilku dni kaszle.Dzwoniłam do lekarza bo jest na urlopie i kazała robić to co robię i czekac.Dzisiaj już lepiej.
Za to ja mam taką alergię że duszę się a nic mi nie pomaga....

Kojotek https://www.babyboom.pl/forum/pozegnania-f216/warto-przeczytac-62087/

Karolku syneczku mój Kochany kilkanaście minut temu mineło 5lat odkąd odeszłeś. (*)

reklama
Tymusiu (***)
Karolku (***) Gosiu myślałam wczoraj o Tobie

ostatnio rzadko tu pisze, brak sił, czasu... Ale staram sie Was podczytywac
Sciskam Was kochane mocno

Synku (***) bardzo tesknimy za Tobą

Mamo Natalki... 5:31 wow! Ale ranny ptaszek z Ciebie :-)

Ja sie wlasnie szykuje do pracy i jestem pol przytomna. Strasznie nie chce mi sie dzis jechac.
Buziaczki i do pozniej.

Kaspianku, Dominiczku (*)(*)
Aniolki (*)

Monilka jej dobrze, ze to tylko krwiak....kochana trzymam mocno kciuki &&&&&

Karolku i Natalko impreza urodzinowa na pewno była udano co? :-) światełka dla Was (*)(*)(*)(*)

Aniołki kochane (*)

Fasoleczki proszę ładnie w brzuszkach siedzieć i gilać mamusie :tak:

Mamo Natalki ja byłam cały tydzień u rodziców i jestem tak pogryziona przez te wampiry że szok....

reklama
(*) Tymku
(*) Karolku
(*) Wojtulku
(*) Aniołki

Tekla- ja też tak mam, jak coś robię to jest w miarę, gorzej jak mam czas, aby pomyśleć...

Weekend minął...walczyłam z moją głową i myslami...az sama zła na siebie byłam...ale w końcu jak usiadfłam i sie wyryczała to mi było lepiej...i sobie z małym na temat Wojtka pogadałam...dzieci są cudowne pod tym względem, zero zahamowań...tak po prostu, rozmowa jak o wszystkim, żeby dorośli mogli tak rozmawiać...

ja posmarowałam sie kremem, ale o paru czesciach ciała zapomniałam i dzisiaj efekt jest taki, ze jestem w paski czerwono-brązowo-biała :-)

Do góry