• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Drago bo mu tak mamy, szczegolnie mamy podwojne. Niby wiesz ze masz sie oszczedzac, ale jak to zrobic. Musisz mezowi, dziecku nagotowac, poprac , pobawic sie, zakupy, sprzatanie. Mnie tez momentami boli brzuch , mam wrazenie jakby mi cos mialo ze srodka wypasc, ale jednak w glowie tez mam poczucie ze musze wiele rzeczy w domu zrobic, bo M caly dzien pracuje i chce wrocic do czystego domu... ehhh

No i ja już po glukozie, nie było źle, w smaku po dodaniu cytryny całkiem spoko, jak słodka lemoniada ;) czułam się dobrze jedynie poranne wstawanie i brak snu w nocy musiałam odespać w dzień i przyplątał mi się ból głowy :/ na wyniki muszę czekać do środy ale mam wielką nadzieję że cukrzycy nie będę miała bo nie wiem jak na tej diecie przeżyję ;)

reklama
mój klops waży 700g :D

za to ja mam pierwszą w ciąży infekcję i dostałam 3 globulki pimafucinu

Karolina, trzymam kciuki
ja mam glukozę za 2 tygodnie i już się trzęsę ze strachu, bo ta na początku ciąży wyszła tak trochę jakby na granicy, a ja się panicznie boję glukometru... :confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry