• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowa mama u lekarza

Made będzie dobrze! Moja kolezanka to mial i urodzila zdrowego synka! Także i Tobie się uda:-) ja tez juz bym chciala trzymać mojego niuniusia w ramionach, ale niech jeszcze posiedzi troszkę. :-)

reklama
Anulfka, na razie nic nie mówił :( może jeszcze nie jest tak zle z moimi wynikami. No ale nastraszył mnie porzadnie, ja wiem, że musiał powiedzieć o możliwych komplikacjach, ale zmrozilo mnie to :( bede pilnować ruchów małej j jakoś dotrwamy :)

Monika, takie historie mnie wlasnie pozytywnie nastrajaja :) czemu ten lekarz takiej mi nie mógł przedstawić tylko od razu z grubej rury :)

Dzisiaj trochę lepiej się czuje jeśli chodzi o swedzenie wiec moge kontynuowac kompletowanie wyprawki :) jesteście noesamowite, Dziewczyny! Zawsze potraficie pocieszyć :)

Made 3maj się, każda choroba w ciąży jest groźna, ale kurcze mamy teraz tak zaawansowaną medycynę, że można się leczyć i dzieci są zdrowe.
Najlepiej nie czytaj nic na internecie. W końcu twoja mama też miała to, ale jesteś zdrowa, a lata temu medycyna nie była aż tak zaawansowana.
Będzie dobrze!

Made niestety lekarze w wiekszosci zawsze mowia z grubeh rury z teh racji zeby sie zabezpieczyc przed wyrzutami ze strony pacjentow. Ja pamietam jak mnie okropnie nastraszyli w ciazy z blizniakami. Zobaczysz wszystko bedzie dobrze. Medycyma jest bardzo rozwinieta a moje smerfy z 26tyg sa tego najlepszym przykladem.:)

Made Kochana bedzie dobrze ! nie denerwuj sie i rob sobie na spokojnie zakupy :-)
Najwazniejsze ze lekarze szybko reaguja, w czwartek bedziesz miałą wyniki i zaplanuja co dalej.

3mam kciuki :*

reklama
Dziewczyny czy wy byłyście bądź się wybieraćie na 3 badanie pranatalne??

Bo ja nie gadałam z moim lekarzem bo w szpitalu mi wypadło z głowy a teraz będę się z nim widzieć przed samymi świętami ale jak byłam na prenatalnych tych w 20 tyg to lekarz mówił ze jeszcze raz się widzimy i byłam przekonana ze trzeba iśc ale dziś gadam z koleżanka co ma termin na styczeń i mówi ze po co ja no to ide jak to nie jst potrzebne i zgłupiałam, Ja się wybieram bo po 1 chce sprawdzić czy z mała wszystko ok po drugie zawsze to opinia innego lekarza a po 3 lubie ja oglądać dla własnej przyjemności, wiem ze ta przyjemność u mnie akurat jest płatna 200 zł no ale to nasze szczęście

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry