• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Kciuki za wizyty &&&

Ja to już sama nie wiem czy czasem nie powinnam iść w ten piątek. Jakoś tak dziwnie lekarka zasugerowała że mam przyjść 29 na przedłużenie l4 a teraz mi się przypomina że coś o badaniach moczu rzuciła na wyjściu że powtórzmy za dwa tyg :szok: hmm.. moze ta szyjke też chce mierzyć co 2 tyg jak ostatnio...

Czy ktoras z Was miała robione usg prenatalne i badanie krwi w pierwszym trymestrze z tym że prywatnie? Moja siora właśnie się wybiera i powiedzieli jej 400 zł :szok: trochę dużo mi się wydaje... ją miałam skierowanie więc w szpitalu za darmo zrobili...

Dorex super wiesci. Niech szew trzzyyma. Ja siedze i czekam. Jedna pani przede mna a jest opoznienie przynajmniej pol h. Az mo soe do lazienki zachcialp z tego wszystkiego ehh..
W ogole to sie zastanawiam jak ja sie z kozetki podniose, chyba bede lekarza prosic o pomoc normalnie heheheeh

dorex najważniejsze że z szyjką ok!! :tak:

ewcia co do badań I trymestru ja robiłam, wprawdzie tylko USG za które zapłaciłam 250zł a gdybym chciała jeszcze zrobić badania z krwi do tego to plus kolejne 150zł. Więc chcąc nie chcąc razem 400zł...

Super wieści :) dobrze ze szyjka trzyma!
Ja za samo usg placilam tez 250zl.
Dziwne ze wam lekarz rękę podaje, takie dzwiganie może powodować odklejenie łożyska.
Moja lekarka bardzo tego pilnuje i zawsze każe obrócić się na bok i powolutku podpierajac się podnosić.

reklama
Ja też z fotela wstaję z pomocą ręki lekarza.. myślę, że nie ma reguły na oklejanie łożyska bo tak wielu lekarzy by inaczej robiło ;) gdyby ich pacjentki miały tak masowo..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry