Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O rośniesz w moc. Romcia coraz ładniejsza.@nutka83 ja serio w tych wszystkich złych myślach, mam jedną cudowna myśl że będzie dzidzia! I to mnie cieszy... Niestety mam jakieś rozwarstwienie jaźni chyba...
Dziś, żeby się trochę zrelaksować coś tam poplatalam na Romci
Zobacz załącznik 990110
Kochana, wyluzuj troszkę. Nie ma co tak wybiegać w przyszłość ze wszystkim, czy przytyjesz, czy brzuszek będzie taki albo taki. Z wagą na pewno mnie tu nie pobijesz, pewnie nikt mnie tu nie pobije (ach, taka skromna jestem!). Pierwszą ciążę zaczynałam z otyłością, przytyłam 10kg, po 2 miesiącach wróciłam do wagi sprzed ciąży. Nie na wszystko ma się wpływ. Można nie mieć wpływu na wagę (wbrew powszechnej opinii tyjesz - zdecydowanie wpieprzasz jak dziki dzik), nie masz wpływu na kształt brzuszka, nie masz wpływu na płeć ani na to, jak się ciąża ogólnie potoczy. Trzeba mieć wiarę w to, że będzie dobrze. Po prostu. Głowa do góry! Ciało kobiety jest niesamowite, zniesie wszystko i jeszcze więcej!Ja teraz ćwiczył am bardzo dużo ale przy tym cyklu co zaszłam, postanowiłam że odpuszczę i bach. Teraz narazie boję się wrócić bo to już prawie 3miesiace przerwy.po za tym mam nadal duża masę) co zrobić będę gruba jak stog siana
![]()
Tu słabo widać, ale w telefonie znalazłam tylko takie. Można sobie to wyobrazic. Na tym zdjęciu jest kobietą w ciąży, czyli ja, na koniec 8miesiacaZobacz załącznik 990152
Taaaaaki miałam gigantyczny brzuchale cholera z drugiej strony to było spoko bo. Flaki mi tak gniótl girami, że prawie nic nie jadłam
![]()
He he, flaka to ja mam teraz i czekam, aż się wypełni [emoji1787]Ale wiesz. Jak masz taki fajny okrągły brzuszek to tak widać, że jesteś w zaawansowanej ciąży a u mnie nic. Więc często stałam z autobusie czy tramwaju (studiowała jeszcze) i nikt miejsca nie ustąpił, nikt ie zauważył [emoji14] a było słabo..To tylko przykład [emoji14] zobaczymy, chociaż już wiem zez racji mojej tuszy wy będziecie wrzucał zdjęcia zaokrąglony h brzuszków a ja ogromnego flaka![]()