coco07
Fanka BB :)
Wiesz co, jak ja pierwszy raz dzwoniłam się zapisać do innej kliniki to tez nie wiedziałam do kogo i szczerze nawet mnie to nie interesowało, po prostu zapisałam się na taka datę jaka mi pasowała i tyleCo do porodu ja mialam taki ze nawet straszyć nie będę także czytam bo wiem czego się spodziewać ale gdzieś sobie wmawiam ze teraz będzie lepiej[emoji23] szukam właśnie pocieszenia ze kolejny poród jest szybszy i robi mniej szkód tam na dole [emoji23]
Jezusiu ja wózki dzisiaj ogladalam i jak narazie nic mi nie wpadło w oko zeby powiedzieć o tak to jest to [emoji14] no nic, mamy jeszcze sporo czasu
@Jotka_Szczotka no jak byk widać ciążowy
Do dziewczyn które mają prenatalne u Sodowskich : tylko ja nie wiem do kogo tam idę? [emoji23] Po prostu się zapisałam i tyle hahaha
Pochwalilam się że przestałam rzygać.. Mhm świetnie, przed chwilą chyba zwymiotywalam wszystko łącznie ze śniadaniem [emoji51] tak trochę w zartach pisząc jeśli tam nie siedzi dziewczynka to ja zgłaszam sprzeciw z tym rzyganiem [emoji23][emoji23] ciekawe którym rzygajacym się sprawdzi ta niby teoria ze przy dziewczynce się więcej wymiotujeprzyznam szczerze że przy synku może raz mi się zdarzyło [emoji41]
Z lżejszym żołądkiem żegnam się i ide spać [emoji42] spokojnych nocek [emoji173]️
Dobranoc