- Rozwiązania
- 0
Mam wszystkie trzy
także jakbyś już przeczytała te dwie to możesz się do mnie uśmiechnąć. Do strony 60 jest fajna, wciągająca.

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwaga! Zaczynamy odliczanie i konkursowanie ;) KALENDARZ ADWENTOWY - kliknij
Szef Kuchni - Kuba Kuroń opowida o Świętach i dzieli się przepisami! Tego nie przegap. Obejrzyj lub wysłuchaj - kliknij
A jeśli wybierasz się w zimową podróż nie zapomnij wziąć ze sobą tego zestawu. Zobacz i wybierz!
A może właśnie złotowka od ciebie uratuje jego życie? Sprawdzisz?
Dziewczyny ja tez tak pomyślałam jak wy, ze chodzi o gerberki te słoiczki
Dziewczynki ja już dawno po badaniachWszystko jest Ok, dzidzia póki co wyglada na zdrowiusienka, nic jej nie dolega
i UWAGA... wychodzi na to ze jestem bardziej styczniowka, bo tam mi obliczyli termin wg OM 31.01 a wg USG 27.01
dziś 12+3 i UWAGA nr 2!
Doktorek twierdzi ze to dziewczynka... pytam na ile procent? Mówi na 100
No to pięknie ... Bo z mężem marzymy o synku ... ale mimo wszystko najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy i córeczkę będę kochać równie mocno
@Julika.s Trzymam kciuki
Aha i jeszcze jedno ... mogę spokojnie polecić ta klinikę a tym bardziej doktora u którego byłamMoże średnio mi się spodobało ze określił już płeć na 100% bo moim zdaniem nikt nie powinien tego jeszcze z taka pewnością mówić już na pierwszych prenatalnych
ale ogólnie jestem bardzo zadowolona, wszystko nam pokazał po kolei tłumaczył, wsztseko dokładnie sprawdził, puścił serduszko, nawet pokazał nam obraz w 3D
także dziewczyny które ida do Sodowskiego- jak najbardziej dobry wybór
️
Fantast czne wieściDziewczyny ja tez tak pomyślałam jak wy, ze chodzi o gerberki te słoiczki
Dziewczynki ja już dawno po badaniachWszystko jest Ok, dzidzia póki co wyglada na zdrowiusienka, nic jej nie dolega
i UWAGA... wychodzi na to ze jestem bardziej styczniowka, bo tam mi obliczyli termin wg OM 31.01 a wg USG 27.01
dziś 12+3 i UWAGA nr 2!
No to pięknie ... Bo z mężem marzymy o synku ... ale mimo wszystko najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy i córeczkę będę kochać równie mocno
@Julika.s Trzymam kciuki
Aha i jeszcze jedno ... mogę spokojnie polecić ta klinikę a tym bardziej doktora u którego byłamMoże średnio mi się spodobało ze określił już płeć na 100% bo moim zdaniem nikt nie powinien tego jeszcze z taka pewnością mówić już na pierwszych prenatalnych
ale ogólnie jestem bardzo zadowolona, wszystko nam pokazał po kolei tłumaczył, wsztseko dokładnie sprawdził, puścił serduszko, nawet pokazał nam obraz w 3D
![]()
Ja już przeczytałam wszystkie 3 części.. ale jakoś mnie nie porwała tak jak Grey... Za dużo bluzgów i za szybko w czasie się dzieje ... Ale historia pełna zwrotów akcjiKochane ja czekam w poczekalniniestety jestem bez męża bo jest w trasie
a tu same pary siedzą. Czekam niecierpliwie :* dzięki za trzymanie kciuków
![]()
coco ale fajnie że dziewczynka!! ja bardzo bym chciała druga dziewczynkę.. mam synka pierworodnego i baaaardzo go kocham jest nawet bardziej uczuciowy niż córa i ogólnie ach i och bo to moje pierwsze dziecko.. ale jednak z dziewczynka jakoś taka więź.. te same ubrania razem na zakupy ... Nie wiem jak to wytłumaczyć...Mam wszystkie trzytakże jakbyś już przeczytała te dwie to możesz się do mnie uśmiechnąć. Do strony 60 jest fajna, wciągająca.
Dziewczyny ja tez tak pomyślałam jak wy, ze chodzi o gerberki te słoiczki
dziś 12+3 i UWAGA nr 2!
@Julika.s Trzymam kciuki
️
To prawda! Ja mam bliźnięta, synka i córkę. Syn pieszczoch jakich mało. Przytula, całuję-no zjadłabym! Ale więź z córką jest niewytlumaczalna mamy chyba swój własny językTrzymam kciukiJa już przeczytałam wszystkie 3 części.. ale jakoś mnie nie porwała tak jak Grey... Za dużo bluzgów i za szybko w czasie się dzieje ... Ale historia pełna zwrotów akcji
coco ale fajnie że dziewczynka!! ja bardzo bym chciała druga dziewczynkę.. mam synka pierworodnego i baaaardzo go kocham jest nawet bardziej uczuciowy niż córa i ogólnie ach i och bo to moje pierwsze dziecko.. ale jednak z dziewczynka jakoś taka więź.. te same ubrania razem na zakupy ... Nie wiem jak to wytłumaczyć...
A ja obiadlam się bobu i nic mi się nie chce..
TakA jak świetnie) tez masz podwójne doznania
)?
Jaaakie cudne wieści! gratuluje dziewuszki ciekawe czy moje się pokażą!Dziewczyny ja tez tak pomyślałam jak wy, ze chodzi o gerberki te słoiczki
dziś 12+3 i UWAGA nr 2!
@Julika.s Trzymam kciuki
![]()
Autor | Podobne tematy | Forum | Odpowiedzi | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
lutowe mamy 2019 | Lutowe mamy 2019 | 6108 | |
![]() |
Kalendarz naszych wizyt :) | Lutowe mamy 2018 | 26 | |
![]() |
Lutowe mamusie 2018 | Lutowe mamy 2018 | 9816 | |
![]() |
Lutowe mamy 2017 | Dzieci urodzone w lutym 2017 | 15924 | |