natusia.mamusia86
Fanka BB :)
13 jak byłam na wizycie to zaraz zbadali mi mocz i odpukać białka nie było
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To najwazniejsze, wszystko bedzie dobrze. Chociaz ja im blizej konca tym bardziej wszystkim sie przejmuje. Jutro ide znowu powtarzac mocz, morfologie, crp... damy rade! Juz tak blisko13 jak byłam na wizycie to zaraz zbadali mi mocz i odpukać białka nie było
Nie martw sie, bardzo duzo kobiet jest gbs plus. Dobrze ze wiadomo wczesniejU mnie też piłka sterczy
Odebrałam wynik i jest dodatniPoprzednio było wszystko ok. Teraz pewnie przed porodem dostanę kroplowke z antybiotykiem.
Mnie stan przedcukrzycowy uratowal przed tyciem i stanelo poki co na 12 kg+. Moze juz nie pojdzie w gore!Przykro miJa swoje wyniki poznam dopiero na wizycie. Co do brzuszka to mimo, że ogólnie przytyłam i jestem już 18+ to brzusio nie jest za wielki. Ale jeszcze może się rozbujać
![]()
Wszystko chyba zależy od szpitala. Jak czytam to jedne kobiety dostają antybiotyk inne nie. I tak nastawiłam się na dłuższy pobyt niż 3 dni biorąc pod uwagę wagę małej. Mogą chcieć ja tyci przytrzymaćNie martw sie, bardzo duzo kobiet jest gbs plus. Dobrze ze wiadomo wczesniejale przy cesarce to chyba ma mniejsze znaczenie?