Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Haha, to u mojej cory myśleli ze to synek, tym bardziej ze nie ubieralam ją jakoś szczególnie dziewczeco jako niemowlaka. Staralam sie raczej wszystko neutralne w mysl ze moze sie przyda jak drugi bedzie chlopakMoja drobna panna to podejrzewam, że w gondoli śmiało do końca wakacji pojeździ. Gondole mamy duża (80 cm). Syn jakoś na jesień do spacerówki wskoczył a był podobnych gabarytów jak mała.
Ogólnie jak patrzę na nich to podobni są do siebie z tego okresu. Mała może trochę subtelniejsza na buzi, jak to dziewczynka. Choć nie raz na syna mówiono, że ładna córeczkę mam![]()
Ja teraz zmienilam probiotyk z biogai na dicoflor. U nas ciagle te zielone kupy, zobacze czy zmiana probiotyku cos da.Dzisiaj umawialam drugie szczepienie i przy okazji pytalam pediatre o probiotyk to mowila ze ona poleca podawacna pewno nie zaszkodzi a przy nieczestych wyproznieniach moze byc pomocny.
Jakim tokiem idziecie z prevenar13? Chyba mozna 3+1 albo 2+1. Ja teraz bede szczepic druga dawke 6w1 i rotarix i pozniej z 3 dawka 6w1 mala dostanie druga dawke prevenaru13. Strasznie duzo tych szczepien i ciezko wyjazd jakis zaplanowac![]()
Hmmm to moze ja cos pokrecilam? Czytalam ze mozna isc dwoma torami dawkowanie ze jeden to 2 dawki i jedna przypominajaca i odstepy 2 miesiace miedzy dawkami albo odstepy miesieczne i wtedy 3 dawki j przypomjnajaca ale mozliwe ze cos mi sie popierniczyloJa teraz zmienilam probiotyk z biogai na dicoflor. U nas ciagle te zielone kupy, zobacze czy zmiana probiotyku cos da.
My za tydzien mamy 6w1 i rota. Potem za 3 tyg pneumokoki. Meningokoki typ B tez planuje ale chyba wlasnie po jakims ewentualnym wyjezdzie wakacyjnym. Meningokoki YA i cos tam jeszcze doktor mowila ze po pol roku to tylko 1 dawka wiec zaczekamy.
A od czego zalezy ta ilosc dawek prevenar. Mi dr powiedziala ze maja byc 4 dawki nic nie mówiła ze mozna 3![]()