Darapuszkin
Fanka BB :)
Nigdzie nie znalazlam w necie info ze to moze byc cos niepokojacego, tylko o nozkach piszą
zapytam pediatre za tydzien na szczepieniu. Za bardzo chyba sie przygladam swojemu dziecku 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tfu tfu żeby nie było to jest raz na dobę i przetrzymujemy ją tak z 3-4h i wtedy pada ze zmęczeniaO rany, sama? Mój jak sie go kładzie to zaraz zaczyna sie wiercic i protestować. No nie widzę szans na takie coś
Oj to widzę że Wasze córy troche typ mojej starszej z tym spaniem w dzieńwspolczuje! Dla pocieszenia jej sie jakos wlasnie w okolicy 4tego mca uregulowało i zasypiała w dzień przy piersi lub w wózku.
Po karmieniu leży przyulona obok mnie (piersi schowane już w biustonoszu) albo odkładam do łóżeczka, kładę rękę na policzku i po kilku minutach śpi a ja wychodzę z pokoju Światło zawsze gaszę a w nocy karmie przy takim przytłumionym. Mała zasypia kładąc sobie rękę na policzku albo podkłada je pod kark. Od urodzenia tak robię jeśli chodzi o spanie i nic się nie zmieniło.Dziewczyny, jak usypiacie teraz Wasze dzieciaczki? U mnie od jakiegos czasu juz nie ma zasypiania przy piersi. Skaczemy na piłce ale tu też robi się trudniej. No i wiadomo - ręce i kregosłup odpadają. Jakie macie sposoby?
Też tak robię od dłuższego czasu, poza tym zauważyłam, że przez całą noc pampers jest suchy i dopiero nad ranem Nela "nadrabia" zaległości.Ja nie przewijam w nocy bo jak kilka razy przewinelam to juz nie bylo spania...