reklama

Lutowe 2020

Moj tez sie szybko nudzi, brakuje mu bodzcow chyba. Ciagle chce na ręcę bo tam wszystko lepiej widzi, albo jak ktos do niego gada i zabawia. Bez tego to szybko w płacz. Wózek toleruje tylko na pół godziny drzemki, ja sie obudzi to juz mu sie nie podoba ;)
U nas nadal niechetnie lezy na brzuszku, w pionie tez czasem mu sie ta glowka majta szczegolniw jak jest zmęczony. Za tudzien idziemy do fizjo to zobacze co i jak.
Cookie, tez czytalam ze te obroty to pozniej dziecko zaczyna. Moj mial kilka dni faze na przekrecanie a teraz lezy twardo na plecach 😉
Moja starsza to wogole zaczela od obrotow z brzucha na plecy a z plecow na brzuch dopiero pózniej. Wszytkie dzieciaczki po swojemu robia ;)

reklama
U nas obecnie jest to samo z marudzeniem. Zauważyłam, że jak mały się nudzi to jest płacz a jak przy nim stoję i do niego gadam to jest śmiech😉Zaczyna się już śmiać na głos i piszczeć. Z obrotów to nadal tylko na boczki, ale jestem już spokojniejsza, bo już łączy rączki w lini środkowej.Teraz jest na etapie chwytania zabawek, które mu podaję. Na razie zabawnie to wygląda jak próbuje w nie trafić😉
@Cookie_ trzymam kciuki, aby to nie było nic poważnego. Miejmy nadzieję, że to jednorazowe.

Dziewczyny, czy to w porządku wg Was że moje maleństwo pociera stópkę o stópkę? Czasami jak szalona. Mój mąż twierdzi że to nie jest normalne. Czy Wy u swoich pociech też to zauwazylyscie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry