• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe 2020

Moj tez sie szybko nudzi, brakuje mu bodzcow chyba. Ciagle chce na ręcę bo tam wszystko lepiej widzi, albo jak ktos do niego gada i zabawia. Bez tego to szybko w płacz. Wózek toleruje tylko na pół godziny drzemki, ja sie obudzi to juz mu sie nie podoba ;)
U nas nadal niechetnie lezy na brzuszku, w pionie tez czasem mu sie ta glowka majta szczegolniw jak jest zmęczony. Za tudzien idziemy do fizjo to zobacze co i jak.
Cookie, tez czytalam ze te obroty to pozniej dziecko zaczyna. Moj mial kilka dni faze na przekrecanie a teraz lezy twardo na plecach 😉
Moja starsza to wogole zaczela od obrotow z brzucha na plecy a z plecow na brzuch dopiero pózniej. Wszytkie dzieciaczki po swojemu robia ;)

reklama
U nas obecnie jest to samo z marudzeniem. Zauważyłam, że jak mały się nudzi to jest płacz a jak przy nim stoję i do niego gadam to jest śmiech😉Zaczyna się już śmiać na głos i piszczeć. Z obrotów to nadal tylko na boczki, ale jestem już spokojniejsza, bo już łączy rączki w lini środkowej.Teraz jest na etapie chwytania zabawek, które mu podaję. Na razie zabawnie to wygląda jak próbuje w nie trafić😉
@Cookie_ trzymam kciuki, aby to nie było nic poważnego. Miejmy nadzieję, że to jednorazowe.

Dziewczyny, czy to w porządku wg Was że moje maleństwo pociera stópkę o stópkę? Czasami jak szalona. Mój mąż twierdzi że to nie jest normalne. Czy Wy u swoich pociech też to zauwazylyscie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry