Kurcia
Fanka BB :)
Mi wróciłDziewczyny! Czy którejś z Was wrócił już okres? [emoji58] bo mi chyba wrócił [emoji3061][emoji3061][emoji3061]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi wróciłDziewczyny! Czy którejś z Was wrócił już okres? [emoji58] bo mi chyba wrócił [emoji3061][emoji3061][emoji3061]
Tak plecami oparte o brzuch i pupa podwinieta jest ok- to tez na fasolke. Ten drugi sposob to ja wlasnie tez tak nosilam i to podobno nie jest jeszcze okNa fasolkę to chyba na 2 min noszenia. Które dziecko w tym wieku wylezy więcej. Moja dźwiga się i nie ma szans by dłużej tak leżała. Noszę ją albo pleckami oparta o mój brzuch albo brzuchem do mojego brzucha nogi w żabkę i trzymam plecy.
Mamy isc do fizjo bobath. Tu bylam u osteopaty, wczesniej myslalam ze to to samo, w sumie nadal nie bardzo kumam roznice.Ja podobnie jak cookie nosze albo fizjo mi doradzila ze plecami do mnie i podtrzymuje za noge jedna. Zakupilam matę piankową skip hop - droga ale polecam bo naprawde solidna i ladna, nie psuje designu chatyRoma zaczyna podciagac kolana pod siebie i podnosi sie na przedramionach, robi jeden kroczek raczkowania. Czy to nie za wczesnie? Za tydzien skonczy 5 mcy
@middayjoy a sami macie cwiczyc czy chodzic do fizjo? Oczywiscie slucham ich porad ale niestety wszystko jest zle - nosidlo nie, noszenie nie takie, fotelik i bujaczek - ble... jak zyc?![]()
My też mamy tą matę - faktycznie jest fajna i ładna, ale przynajmniej moja nieprzyjemnie pachnie i mimo kilkudniowego wietrzenia dalej czuję ten zapach.Zakupilam matę piankową skip hop - droga ale polecam bo naprawde solidna i ladna, nie psuje designu chaty![]()