reklama

Lutowe 2020

reklama
Ale super :) a kot jak reaguje na dziecko?
Sorry ze tak obczajam ale co to bialego co trzyma dywan? 🙂
Kocica pilnuje małego, nie odstępuje go na krok. Nie wiem czy to z troski czy bardziej z zazdrości ;P Ale póki co nic mu nie zrobiła nawet wtedy, jak ją mały złapał kilka razy za futro. Raczej jak on się do niej zbliża to ona się delikatnie przesuwa ;)
To coś białego to etui na zegarek męża - nowa zabawka Kuby :)

Dziewczynki czy wy tez po karmieniu musicie wchodzic z dzieckiem pod prysznic, odkurzac i myc podloge...? Dzisiaj dalam w miseczce ryz z warzywami duszonymi i kilka malin blw i sprzatalam pozniej 40 min a jedzenie trwalo 5 min...
Tak! Dlatego kupiliśmy ten kaftanik z Ikei a pod krzesełko do karmienia podkładam wielkie serwetki (zostały po urodzinach męża). Dzięki temu procedury po jedzeniu zajmują trochę mniej czasu 💪😁

U nas tyle łatwiej że w kuchni płytki albo jemy w ogródku (choć w tym tempie to robaki nam się w ogródku zalegną). Ja strzepuję go nad krzesełkiem, myjemy ręce i buzię, przebieram i wszystko z krzesełka i stołu na jego talerzyk i do zlewu. A potem podłoga. Dopiero jak posną to ją myję.

U nas tyle łatwiej że w kuchni płytki albo jemy w ogródku (choć w tym tempie to robaki nam się w ogródku zalegną). Ja strzepuję go nad krzesełkiem, myjemy ręce i buzię, przebieram i wszystko z krzesełka i stołu na jego talerzyk i do zlewu. A potem podłoga. Dopiero jak posną to ją myję.
Haha, przeczytalam że dopiero jak podrosną to myje 😁

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry