Darapuszkin
Fanka BB :)
Ja cale dorosłe życie leciałam na zamawianym żarciu, dopiero teraz się uczę gotować. Głównie przepisy z alaantkowe blw. Polecam!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zapytalam moją mame ktora jest dentystka (ale nie dzieciecą tylko ogolnie) i uspokajala ze sie zejdzie. Hmmm nie pamietam zeby tak bylo u starszej corki. Ale podobno ja tez tak mialam i szpary teraz nie mamJuż jakiś czas temu pisałam o tym tutaj, że też mnie ta przerwa między zębami nirpokoi (też jesteśmy po podcięciu wędzidełka podwargowego) i mnie tu uspokoilyscie że jak wyjdą stałe ząbki to będzie lepiej.
Od laryngologa wiem, że raczej jesteśmy skazani na aparat ortodontyczny w przyszłości. Te dwójki które już sie pokazały niestety też są z lekkimi odstępami od jedynek
Btw Nela zjadła pierwszy raz cała porcję zupki pomidorowej z makaronem![]()
Yhyy będę trzymać kciuki i czekam na relacjeRozumiem bo ja idę 7go i juz trzęsę portami ale postanowiłam ze to ogarnę i dam rade! W końcu rodziłyśmy dzieci![]()
Yhyy będę trzymać kciuki i czekam na relacje![]()
Haha no taknajpierw jedna, potem druga, potem scaling, potem klejenie tego aparatu na dół, na gore... tyle bólu i pieniędzy. Nie wiem czy się nie rozmysle
![]()