nutka83
Fanka BB :)
Hmmm... Mówi się że córka zabiera urodę, tak tylko mówię![]()
Niekoniecznie [emoji846] ja w każdej ciąży miałam idealna cerę a były dziewczyny. Teraz też nic mi nie wyskakuje więc podejrzewam trzecią córkę [emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm... Mówi się że córka zabiera urodę, tak tylko mówię![]()
Mi lekarz pozwolił brać biotebal i on mi bardzo pomaga na włosy
Jest kropek i jest bijące serducho, mierzy 4,8 mm wzrostu i już jest boskie maleństwo.Zobacz załącznik 986918
Trzymam mocno kciuki! Będzie dobrzeVelvetka piękne zdjęcie[emoji7]zazdroszczę, ja jutro będę miała sądne USG o 17.10... proszę trzymajcie kciuki niech dzidziol się pokaże[emoji18]
Velvetka piękne zdjęcie[emoji7]zazdroszczę, ja jutro będę miała sądne USG o 17.10... proszę trzymajcie kciuki niech dzidziol się pokaże[emoji18]
U mnie chyba już się zachcianki zaczynają.
Cebula z kiełbaską na kanapce, mniam....Zobacz załącznik 987037
Przedstawiam RomcieZgubiłaś, czy nabyłaś zapasową. Ha ha...
Wiem, że taką do ćwiczeń.
A daj spokój mi internetowy kalkulator wyliczył 5.02, a w przychodni położna dziś wpisała, że 8.02.. Hahah.. Czekam na to usg u zielonej jej termin będzie dla mnie najbardziej wiarygodny bo M. Zapytalala który to by był tydzień, ja mówię że okolice 6EGO. po czym podczas usg mówi do mnie... No wygląda tak na 6TYDXIEN... Myślałam że padne że śmiechu. Ona jest takim olewa żem że szok... Ale potrzebna mi jest do skierowana tylkoNo może naprawdę Jotunia się spotkamy na porodówce, jak byłam dzisiaj na usg to mi Pan dr wyliczył inny termin. 02.02 jeśli brać pod uwagę datę ostatniej miesiączki, a biorąc pod uwagę termin owulacji to 07.02, te kalkulatory w internecie są jakieś lewe.
O stara, mi jak ta bete pobierał to uwalila mi na obu rękach takie siniole, że dwa tygodnie miałam... Masakra nigdy takich nie miałamDziewczyny padam! Zrobiłam dzisiaj łącznie 7km, nogi mi włażą w dupę [emoji23]
A jeszcze po pracy szlam z buta z „Wenecji” do „dystryktu” [emoji23] jak zalegnę na kanapie, to nie będzie zmiłuj.
Wiecie co? po pobraniu wyszły mi ogromne sińce na dwóch łapach. Uciskałam, tak jak zawsze a tu bach...
Oddawałam krew honorowo kilka lat i nigdy nie miałam choćby jednego siniaka
Cichaj. Zabijasz we mnie nadziejęNiekoniecznie [emoji846] ja w każdej ciąży miałam idealna cerę a były dziewczyny. Teraz też nic mi nie wyskakuje więc podejrzewam trzecią córkę [emoji23]
Ciesz się, że wogole możesz zjeść, ja się nawet napić nie mogę bo odrazu mnie mdli i kręci mi się w głowie... Dziś to już poszło ostro... Zjadłam na drugie śniadanie dwa naleśniki i potem siedzę z pacjentem i czuję jak mi podchodzi do gardła... Myślę... No jeszcze brakuje, żebym pacjenta obrzygala hahha... I jakoś opuściłoU mnie chyba już się zachcianki zaczynają.
Cebula z kiełbaską na kanapce, mniam....Zobacz załącznik 987037