Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam dziewczyny z rana w niedzielę. Brzuch boli, plamienie jest więc myślę że do jutra rana okres się rozkręci. Nawet jakoś mnie to nie martwi i ten ból brzucha nie przeszkadza bo to znak że nowy cykl się zaczyna. Tamten cykl był mega dziwny więc dobrze że już koniec.
Piękna pogoda na mojej wiosce, zrobiliśmy spacer przy lesie, teraz pijemy kawęA jak tam wasze niedzielny poranek ?![]()
Daj spokój. Pracę znajdziesz. Dzidziuś najważniejszy.Dziewczyny trochę mnie nie było. Jestem w ciąży (tak jak pisałam)..ale trochę miałam ostatnio kryzys. Przejmuje się pracą. To jest praca stojąca z klientami (jestem na umowie na zastępstwo do sierpnia) ...ale pracuje już powyżej 10 miesięcy w tym miejscu i się zżyłam ze wszystkimi. Moje ostatnie ciąże (które kończyły się niepowodzeniami) były leżące praktycznie od początku mimo wszystko- z zastrzykami i całym zestawem. Mam wyrzuty sumienia, ze chce iść na to zwolnienie dość szybko w przeciągu 2/3 tygodni..wiem, że to nie jest mój wymysł i nie chodzi o " odpoczywanie " tylko po tylu poronieniach ..nie chce ryzykować.
Dziewczyny trochę mnie nie było. Jestem w ciąży (tak jak pisałam)..ale trochę miałam ostatnio kryzys. Przejmuje się pracą. To jest praca stojąca z klientami (jestem na umowie na zastępstwo do sierpnia) ...ale pracuje już powyżej 10 miesięcy w tym miejscu i się zżyłam ze wszystkimi. Moje ostatnie ciąże (które kończyły się niepowodzeniami) były leżące praktycznie od początku mimo wszystko- z zastrzykami i całym zestawem. Mam wyrzuty sumienia, ze chce iść na to zwolnienie dość szybko w przeciągu 2/3 tygodni..wiem, że to nie jest mój wymysł i nie chodzi o " odpoczywanie " tylko po tylu poronieniach ..nie chce ryzykować.