królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Doskonale to rozumiem i często tak robiłam, sikałam bezsensu od 5 dni po, a od 8 dni po 2 razy dziennieJakbym zamówiła 50testow to bym chyba codziennie cały cykl sikała![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Doskonale to rozumiem i często tak robiłam, sikałam bezsensu od 5 dni po, a od 8 dni po 2 razy dziennieJakbym zamówiła 50testow to bym chyba codziennie cały cykl sikała![]()
Ludzie tak mowia bo nigdy nie byli w takiej sytuacji jak my . Mnie to juz czasami nawet nie chce sie tlumaczy.Łączę się w bólu, dziś pierwszy raz usłyszałam, że powinnam odpuścić to wtedy się uda, a nie ciągle chodzę jak wariatka badać krew...
Ja dziś pierwszy raz taki tekst usłyszałam, oczywiście zrobiło mi się przykro. Myślę, że z każdym kolejnym zasłyszeniem tego tekstu moja reakcja będzie bardziej dosadna. Dzisiaj powiedziałam że odpuścić to można sobie zjedzenie pączka w tłusty czwartek a skoro ja widzę potrzebę zdiagnozowania problemu to nikomu nic do tego. Mogę sobie chodzić badać krew ile tylko żyły pozwolą.dobrze, że mam daleko punkt pobrań bo też bym chodziła. Nienawidzę tekstu odpuść to się uda, niech kto powiedzą na Onkologii jak to któraś z Was na forum powiedziała.
No właśnie byłam i jak przedstawicielka płci pięknej usłyszała, że znowu jestem w laboratorium to odpaliła nasz ulubiony tekst (co prawda ona myśli że ja nie zachodzę w ciążę wcale i tylko cały czas się diagnozuje ale to żadne tłumaczenie). Teraz już tylko czekam do wieczora, ale raczej bez nadziei na szczęśliwe zakończenieLudzie tak mowia bo nigdy nie byli w takiej sytuacji jak my . Mnie to juz czasami nawet nie chce sie tlumaczy.
A bylas na becie?
Nikomu nic do tego ile razy bedziesz krew oddawac . Na następnym raz powiedz ze to twoja kasa i krew i możesz z nia robic co chceszNo właśnie byłam i jak przedstawicielka płci pięknej usłyszała, że znowu jestem w laboratorium to odpaliła nasz ulubiony tekst (co prawda ona myśli że ja nie zachodzę w ciążę wcale i tylko cały czas się diagnozuje ale to żadne tłumaczenie). Teraz już tylko czekam do wieczora, ale raczej bez nadziei na szczęśliwe zakończenien
Nie, śikańca już sobie darowałamNikomu nic do tego ile razy bedziesz krew oddawac . Na następnym raz powiedz ze to twoja kasa i krew i możesz z nia robic co chcesz
A test dzisiaj robilas czy juz nie?
Do mnie też wczoraj przyszedł zapas... Ale jakoś nie liczę na ten cykl, mam przeczucie że nic z tegoNa pocieszenie zrobiłam właśnie zakupy bo w domu mam tylko jeden test. Mam nadzieję że jeszcze coś wysikam i sytuacja nie jest przesadzona. Fajnie by było wkoncu mieć niespodziankę a nie przesikac kolejne 50 zl
ja to non stop słyszę i za każdym razem odpowiadam „spoko, a Ty nie mysl o jedzeniu jak jesteś głodny/a to się najesz”Łączę się w bólu, dziś pierwszy raz usłyszałam, że powinnam odpuścić to wtedy się uda, a nie ciągle chodzę jak wariatka badać krew...
Mam nadzieję że beta bedzie roslaNie, śikańca już sobie darowałam