mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
tak. DokładnieTrzymam kciuki żeby Ci się udałodzisiaj 6dpo u Ciebie co nie? to teoretycznie za dwa dni możesz już zacząć maraton testowania
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
tak. DokładnieTrzymam kciuki żeby Ci się udałodzisiaj 6dpo u Ciebie co nie? to teoretycznie za dwa dni możesz już zacząć maraton testowania
![]()
Wiesz co, ja jak miałam takie objawy, to test wychodził już pozytywnyI czułam takie mocniejsze kłucie z prawej strony dziś. Takie chwilowe ale wyraźne. Tak wiem paranoja![]()
Zgadza się. Ja też już miałam objawy w tym cyklu. A gównio z tego wyszłoWiesz co, ja jak miałam takie objawy, to test wychodził już pozytywny
Wiele razy słyszałam tu mądre słowa: Nie ma objawów ciążowych bez ciąży![]()
histeroskopia? Jakie miasto?Udało mi się dodzwonić do jednego szpitala. Terminy maja na koniec lipca/sierpień![]()
Nie może być ryzyka ciąży, żeby w trakcie drożności nie przepchać zarodka wyżej, co mogłoby się wiązać z ciążą pozamaciczną.Dziewczyny mam pytanie: czy wiecie z jakiego powodu się robi HSG do 12ego dnia cyklu? Czy to chodzi o widoczność czy wyłącznie o to, żeby nie było ciazy?
okej, czyli jeżeli i tak nie planuje seksu uprawiać to myślicie, ze mogę sobie zrobić w 15 dniu cyklu? Bo robią tylko w czwartki i tak mi się udało zapisać :/Nie może być ryzyka ciąży, żeby w trakcie drożności nie przepchać zarodka wyżej, co mogłoby się wiązać z ciążą pozamaciczną.
To już musisz uzgodnić z lekarzem. Ja musiałam być przed owulacją.okej, czyli jeżeli i tak nie planuje seksu uprawiać to myślicie, ze mogę sobie zrobić w 15 dniu cyklu? Bo robią tylko w czwartki i tak mi się udało zapisać :/