reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej jestem tu nowa :) staramy się z mężem od 14 miesięcy. Mamy już córeczkę 4 letnia. Mam niedoczynnosc tarczycy i pcos. Biorę metforminę i w tym cyklu miałam stymulację jajeczkowania klomifen. Monitoring również był. Dwa piękne pecherzyki dominujące, jajeczkowanie było. Testować się powinnam najwcześniej w środe w 29 dniu cyklu, ale zrobiłam test wczoraj w 25 dniu cyklu.. i od razu wyszła druga kreska, słaba, ale na nią nie musiałam czekać.. narobiłam sobie nadziei.. ale dziś zrobiłam z innej firmy test i pokazał brak ciąży :( ehh już nie wiem co myśleć.. w załączniku zostawiam foto testu. Może któraś z was tak miała ze miała pozytywny wynik testu a później negatywny ??

Pozdrawiam i trzymam kciuki za nas wszystkie 😘

Załączniki

• F34A26CF-69D5-4E2C-B659-F955179157F1.jpeg
    F34A26CF-69D5-4E2C-B659-F955179157F1.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 142
reklama
Hej jestem tu nowa :) staramy się z mężem od 14 miesięcy. Mamy już córeczkę 4 letnia. Mam niedoczynnosc tarczycy i pcos. Biorę metforminę i w tym cyklu miałam stymulację jajeczkowania klomifen. Monitoring również był. Dwa piękne pecherzyki dominujące, jajeczkowanie było. Testować się powinnam najwcześniej w środe w 29 dniu cyklu, ale zrobiłam test wczoraj w 25 dniu cyklu.. i od razu wyszła druga kreska, słaba, ale na nią nie musiałam czekać.. narobiłam sobie nadziei.. ale dziś zrobiłam z innej firmy test i pokazał brak ciąży :( ehh już nie wiem co myśleć.. w załączniku zostawiam foto testu. Może któraś z was tak miała ze miała pozytywny wynik testu a później negatywny ??

no dla mnie to jest bardzo pozytywny test. A ten drugi pokażesz?

Czy oba testy były tej samej czułości?

Hejka jak samopoczucie? Ja od rana znowu uczucie ciężkości w żołądku nudności i oczywiście jakby tego bylo mało obstrukcja.
Pewnie złapałam grype żołądkową. Gryy
Test negatywny 22 dzien cyklu, 6 dni po owu.

Dzisiaj zrobiłam test po jakiś 5 minutach zobaczyłam wynik i jest delikatna kreska ... Pójdę dzisiaj na betę sądzicie że beta może mi już potwierdzić czy poczekać do jutra lepiej ? Obecnie 10dpo

Załączniki

• 16454249453635708724367127179681.jpg
    16454249453635708724367127179681.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 144
6 dni po owulacji to chyba średnio wiarygodny. U mnie spadek temperatury, wiec okres powinien być lada dzień

Dzisiaj zrobiłam test po jakiś 5 minutach zobaczyłam wynik i jest delikatna kreska ... Pójdę dzisiaj na betę sądzicie że beta może mi już potwierdzić czy poczekać do jutra lepiej ? Obecnie 10dpo
Myślę, że jak już wychodzi z moczu to z krwi też powinien ale sprawdziłabym na teście z jeszcze innej firmy po tym, co wczoraj widziałam u dziewczyn…

Idź na betę będziesz miała juz dzis pewność. Jeśli test coś wykrył to beta tym bardziej. A kreskę faktycznie widać wiec śmiało leć na betę

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.