To zgadzam się z tobą . Masz racjeNo i „płytko w pochwie” - dla mnie płytko w pochwie to nie petting
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nie poprostu dla samej siebie chciałabym wiedzieć na przyszłość . Teoria mówi ze jest to możliwe ale praktyka co innegoPrzepraszam jeśli obrażę, ale twoje wypowiedzi traktuje jak żart.... Są tu dziewczyny które starają się od dłuższego czasu o ciążę a wchodzisz piszesz że zawsze za pierwszym razem zachodzisz w ciążę więc próbujesz innych sposobów ....
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
To wkońcu uprawiasz seks czy petting? [emoji2358]To zgadzam się z tobą . Masz racje
MyszkaMiki30
Żeby zajść w ciążę musi być stosunek. Najlepiej pełny z wytryskiem w pochwie chociaż i z przerywanych dzieci się rodzą. Jeśli uprawiasz petting czyli facet cię dotyka penisem i go nie wprowadza do środka to dla mnie opcji ciąży nie ma.Wiesz u mnie jest inny problem nie ma problemu z zajściem ale trzy razy poroniłam . Także cała ciąże mam traktowana jako ciąże wysokiego ryzyka
Co do poronień jakąś diagnostykę wykonałaś?
Weronik@29
Hej dziewczyny można dołączyć do grona ??
Dzisiaj nawiedziła mnie małpa więc kolejny cykl starań przed nami
Winowajca progesteron dlatego miałam do 20 tyg duphaston a potem luteinę do 37 tygŻeby zajść w ciążę musi być stosunek. Najlepiej pełny z wytryskiem w pochwie chociaż i z przerywanych dzieci się rodzą. Jeśli uprawiasz petting czyli facet cię dotyka penisem i go nie wprowadza do środka to dla mnie opcji ciąży nie ma.
Co do poronień jakąś diagnostykę wykonałaś?
Moonstone
Moderator
Jasne, ale za moment przechodzimy na wątek marcowyHej dziewczyny można dołączyć do grona ??
Petting z wytryskiem na narządy rodne zewnętrzne i wprowadzenie przyrodzenia bardzo płytkoTo wkońcu uprawiasz seks czy petting? [emoji2358]
Weronik@29
No tak myślałam ale nie mogłam znaleźćJasne, ale za moment przechodzimy na wątek marcowy![]()

reklama
L
Ladycarooo
Gość
Spoczko, jak założę wątek marcowy to napewno dam znać i zapraszamNo tak myślałam ale nie mogłam znaleźć![]()
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.