Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakie piękne zdjęcieJeszcze żeby wysłać pozytywną energię dorzucam zdjęcie z usg tego dużego maluszka przybliżone bo niestety za duży rozmiar byłoby corazZobacz załącznik 811451 więcej takich zdjęć tutaj było
U mnie równie torbiel na jajniku, na tą chwilę 6cm. Lekarz mnie uspokaja ale zmartwienie i tak jest. W środę mam kolejną wizytę by sprawdzić czy dalej rośnie. Na tą chwilę żadnych leków mi gin nie przepisał.Również jestem po wizycie... jest serduszko :-))), dzidzia ma 4,1 mm ... niestety mam również torbiel w jajniku ok 8 cm... ginka powiedziała ze może się wchłonie - trzeba czekać... bardzo się martwię
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Cudownie ❤❤❤Jeszcze żeby wysłać pozytywną energię dorzucam zdjęcie z usg tego dużego maluszka przybliżone bo niestety za duży rozmiar byłoby corazZobacz załącznik 811451 więcej takich zdjęć tutaj było
Tak się liczy, bo większość kobiet nie wie kiedy zaszło w ciążęU mnie będzie podobnie. Nie wiem, dlaczego liczy się od pierwszego dnia miesiączki, jak w ciążę zaszłam minimum 3 tygodnie później...
Jasne, i ja tak myślę. Teraz na nic nie mamy wpływu. Jeśli zarodek jest zdrowy to się rozwija, a my zakładamy że jest zdrowy
@Saraaaa a dostalas może duphaston albo luteine? Spora ta torbiel,a po progesteronie szybciej się wchłania,ewentualnie będzie się zmniejszać wraz ze wzrostem dzidziolka
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje i witamy na pokladzieU nas półtora tygodnia temu test pokazał dwie kreskiMamy około 4-5 tydzień