Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja na początku ciąży miałam anginę ropna i lekarka kazała brać paracetamolA co na ból głowy bo oszaleje?
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
I jakbyś wtedy siadała ?W ogóle jak często można robić to USG? Ja bym najchętniej chodziła z głowicą w pi...e cały dzień.

Hmmm, bujne loki dodają urod, a nie brzydotyUspokoiło mnie dzisiejsze badanie to i humor lepszy [emoji2]
Urody mi owłosienie nie dodaje, a brzydnie się podobno na dziewczynkę.
i co przestanę się śmiać i zaczynam czytać od razu rechoczę
dziś dobry dzień widzę
no cóż mogę rzec, będzie chłopiec! Podobno jeśli owłosienie zwiększa swoją intensywność to przez testosteron od małego mężczyzny, tak czytałam... Więc może akurat coś w tym jest. W pierwszej ciąży nie nadążałam z depilacją i jest syn...
![]()
Mi za to na łonie rosną na potęgę [emoji34]
I jakbyś wtedy siadała ?![]()
I mnie dzisiaj zaskoczyły swą mocą, ale się nie dajeDziewczyny mdlosci mi sie rozkrecily.. dzis to praktycznie caly dzien mi zledobrze ze nie wymiotuje..mam nadzieje ze szybko mi przejdą.. zapisalam sie do innej gin jeszcze na srode. Normalnie chodze prywatnie gdzie indziej ale udalo mi sie ustalic wizyte na kase chprych wiec stwierdzilam ze skorzystam
zawsze to wczesniej o tydzien niz mam do lekarza swojego
Milego weekendu dziewczyny
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom