reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Witajcie :-) :)
Mdłości dziś były minimalne aż nawet zjadłam coś słodkiego, pierwszy raz od ponad miesiąca.. Potem zjadłam kanapki, poprawiłam arbuzem, namieszalam i teraz cierpię :errr: no cóż nie trzeba było się tak na wszystko rzucać ;)

Mamusie 35+ robicie dodatkowe badania oprócz tego usg w 10-14tyg?
Zapisana jestem na pobranie krwi do testu nifty na początek sierpnia ale chce rozmawiać na ten temat z moim ginekologiem w czwartek na wizycie i przyspieszyć może ze 2 tygodnie te nifty. Boję się jak diabli.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Moj ginekolog tez mowil zeby od razu cos kupic. A co do spania to u mnie nie ma mowy zeby bylo bez stanika. Z malefo "b"mam duze "c"i kiedy obravam sie w nocy z boku na bok bol byl tak duzy ze spie w staniku sportowym i tyle. Ale fakt ze mimo iz tak duzo urosly mi teraz piersi ani pol rozstepu sie nie zrobilo, jak bedzie dalej zobaczymy

reklama
Teraz będąc w ciazy bralas tabletki na alergie? Pytam, bo jestem alergiczka i lekarz powiedział, że w II i II trymestrze mogę stosować leki przeciwhistaminowe kiedy zajdzie potrzeba, w I trymestrze tez mogę ale ostrożniej, a pulmonolog mojego syna powiedziała, że absolutnie mam nic nie brać. Narazie daje rade ale dwa tygodnie temu to myślałam, że się udusze, a gałki oczne wypłyną mi od tego tarcia ich łapami.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Odstawiłam wszystkie leki na alergię jak tylko zrobiłam test ciążowy. Wiedziałam co mnie czeka i rzeczywiście jest masakra do tego moje przeziębienie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry