• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Właśnie szykuję się na badania bo jeszcze nie robiłam. Najgorsze jest jednak to że zalatwilam się w nocy i teraz siusiu mi się nie chce, ech. Może za pół godzinki coś wydusze.

Hej dziewczyny.
Wczoraj zaczelam sie martwic czy z bablami wszystko ok. Tak mnie pachwiny zaczely bolec i ciagnac ze masakra ani stac ani chodzic.
Chyba zaczynaja sobie miejsce robic tak sobie tlumacze.
Macie tak z pachwinami??

Hej dziewczyny.
Wczoraj zaczelam sie martwic czy z bablami wszystko ok. Tak mnie pachwiny zaczely bolec i ciagnac ze masakra ani stac ani chodzic.
Chyba zaczynaja sobie miejsce robic tak sobie tlumacze.
Macie tak z pachwinami??
Mam to samo. Zapomniałam wczoraj zapytać o to lekarza. Zwłaszcza prawa pachwina.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Zawsze mam takie głupie myśli i nie mogę się ich pozbyć, boję się, że sie maluch nie będzie rozwijał :( Dobrze, że idziemy razem na wizytę, bo sama bym chyba oszalała czekając na poczekalni.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Prawie wszystkie miewamy takie obawy to naturalne. Nie martw się, uszy do góry będzie ok. Teraz to już zmartwienie i szczęście i troski na zawsze o te nasze smarki male[emoji16]zaczynamy od naszego biadolenia jak są w brzuchu i będziemy kontynuować jak się urodzi, a nawet jak będą mieli po 40 lat- tak myśle.
Witaj, czy to puchnięcie na pewno od duphastonu i luteiny? Ja biorę od samego początku, jak tylko test pokazał dwie krechy I puchnięcia nie odnotowałam. Fakt, brzuszek już się powoli pojawia, ale u mnie to 11t

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry