reklama

Lutowe mamusie 2018

Ja będę w 12+5 :o mam nadzieję, że będzie coś widać, chociaż u Ciebie to może dziewczynka, bo chłopca ponoć wcześniej widać ;)
Ja się jakoś szybko nie męczę, ale męczy mnie np długie stanie i zaraz bolą mnie plecy :/
Co do bigosu to mama dała mi swoją tajemnicę i potrafię zrobić taki jak ona, za to uwielbiam jej pierogi z kapustą i grzybami <3

reklama
Ja będę w 12+5 :o mam nadzieję, że będzie coś widać, chociaż u Ciebie to może dziewczynka, bo chłopca ponoć wcześniej widać ;)
Ja się jakoś szybko nie męczę, ale męczy mnie np długie stanie i zaraz bolą mnie plecy :/
Co do bigosu to mama dała mi swoją tajemnicę i potrafię zrobić taki jak ona, za to uwielbiam jej pierogi z kapustą i grzybami <3
O jeju ale bym sobie zjadła pierogi z kapustą i grzybami :D tylko wiem jakbym po nich cierpiała i znów by mąż na mnie krzyczał że go budzę w nocy bąkami ahahahaha xD

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja po wizycie i jest wszystko ok! Od główki do pupy bąbelek ma 8cm:) nasz okruszek jest bardzo ruchliwy, rusza się non stop, lekarz kilka razy łapał nóżkę do zmierzenia i miał z tym spory problem. No i cały czas coś tam świta między nóżkami, choć tak konkretnie nie było widać, więc raczej nastawiam się na syna i przestaję marzyć po cichu o córci. Lekarz twierdzi, że nadal wygląda na chłopca. Na usg przez brzuch nie było jeszcze widać wyraźnie więc nie podejrzeliśmy co bąbelek ma między nóżkami na usg 3d co by ostatecznie dostać odpowiedź jak krowie na rowie :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry