Ruby_Charm
Fanka BB :)
Odnoszę wrażenie, że te zachciałki są niebezpieczne [emoji14] Dam się pokroić za kapustę [emoji14]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha, a ja bym zjadła kapuśniak ale koniecznie mojej Mamuni. Groziło by moim wybuchem, ale co tamJak przeczytałam 'rozpusta w kuchni' to mi się zachciało kapusty z grzybamiAlbo bigosu
hahahahahaha

Ale się porwalasHej dziewczynymało mnie tu,ale staram się czytać
od czwartku ruszamy z remontem więc czasu Bedzie mało z racji tego,że sami go robimy
burzymy ściany,robimy łazienkę od podstaw..Nie mogę się doczekać efektu końcowego
![]()
Hej Dziewczyny, mam nadzieje, że u Was wszystko ok. Przyznaje, że ost ciężko mi tu zagladac. po prenatalnych nadal jestem w stresie, Nt 2,5-2,6 także w gornej granicznej wysokosci- 95 centyl. Pappa na szczescie wyszła ok, ale ryzyko 1:387. Serce ok, przeplywy ok, kosc nosowa widoczna, mozg ok. Ale przez wysokie Nt prowadzacy zasugerowal Nifty. Dzis pobranie i kolo 11.08. wyniki.
Ja biorę tak samo jak martula poza żelazem, bo na razie nie trzeba. Nie chce brać witamin, bo w lecie i tak na pewno dostarczam wszelkich witamin w jedzeniuDziewczyny jakie polecacie witaminy?
Dzis skonczyl mi sie folik. Od czwartku zaczynam 12 tc a chyba do tego czasu powinno sie go brac z tego co pamietam,wiec nie ma sensu dokupywac raczej. Sama nie wiem. A wy do kiedy bierzecie?
Część Dziewczyny! Co do witamin ja biorę Femibion Natal 1 a od 13 tygodnia Femibion Natal 2 plus.
Z tego co wyczytałam sporo z Was ma prenatalne 8 sierpnia podobnie jak ja. Mam do was pytanie który to będzie u was dokładnie tydzień i dnien ciazy? U mnie będzie to 12t6d.
Hej ja bede miec w dniu badania 11t4d daj znac czy ok u ciebie wyszlo chyba ze lekarz teraz w srode mi powie ze mam isc pozniej na badania prenatalne. Bo przy trojce moze byc to inaczejAle się porwalasu nas w październiku gładź i malowanie, ale ja po prostu uciekam z domu i niech sobie radzą
Dobrze, że robisz nifty, jestem pewna że wynik będzie dobry, ale tu bardziej chodzi o to żebyś ty się nie stresowala do końca ciąży
Ja biorę tak samo jak martula poza żelazem, bo na razie nie trzeba. Nie chce brać witamin, bo w lecie i tak na pewno dostarczam wszelkich witamin w jedzeniu
Ja mam 3 sierpnia, będzie to równo 12t1d, albo 11t6d. Czyli dosyć wczesnie, niby nie za wcześnie ale boję się trochę czy już wszystko będzie dobrze widać.
ostatnio też popijalam bezalkoholowe 

Mdłości się czasem jescze pojawiają ale te całodzienne odeszły w niepamięć i mam nadzieję nie wrócą. Choć widzę ze przez brak mdłości zaczynam jeść coraz więcej
brzuch czasem trochę ciągnie ale ogólnie ok Hej dziewczyny podczytuje Was cały czas ale nie mam weny na pisanie postówChciałam się tylko zapytać, czy któraś z Was też ma torbiel na jajniku? Bo moja wciąż rośnie i podobno jest już dwukomorowa i kłuje mnie i strasznie stresuje :/ Ale lekarz mówi, że nie martwimy się tym i nie ruszamy do 16 tygodnia...Ale ja oczywiście wyobrażam sobie wszystkie możliwe scenariusze :/ Czy któraś z Was ma lub miała już w ciąży torbiel??
Miłego dnia i powodzonka na najbliższych badaniach dla wszystkich!
![]()