Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja za pierwszym razem czułam się tragicznie, ale krótko, bo po tygodniu czy dwóch objawy mi całkiem zniknęły i okazało się że wtedy tez ciąża przestała się rozwijać. Teraz to chociaż te piersi mnie bolą@Shemshi tez cos podejrzanie dobrze sie czuje i wiecej energii mam. Poprzednio czulam sie jakby stado sloni mnie poturbowalo.

Wzdęcia! U mnie po herbatce z kopru jest lepiej. No i trzeba uważać na to co się je. Ja jestem na duphastonie a on niestety jeszcze lubi pogarszać sprawy gastryczne. Ale są tu dziewczyny, które muszą brać więcej leków i ja je podziwiam, bo jednak sterydy czy clexane to nic przyjemnego. Miłego wieczoru dziewczyny! Ja się pakuje i jutro wyjeżdżam na krótki urlopRety, ale mam wielki brzuchal! Czy Wy też tak macie? Ciągle go czuję, dziś cały dzień miałam rozpięte spodnie, a to dopiero 6 tc![]()
Jeśli bardzo się martwisz i to cię uspokoi to zrób. Po co się stresować. Ale na pewno wszystko jest okCześć Dziewczynykilka dni mnie nie było a widzę że niektóre się pożegnały
smutne to, ale trzymam kciuki żeby się udało następnym razem. Trzymajcie się [emoji8]
U mnie spokojnie, od wczoraj zadziwiająco dobrze się czuję. Jedynie piersi bolą i czasem brzuch zakłuje. Dziś 6t2d a wizytę mam dopiero za tydzień, mam nadzieję że będzie ok. Jutro idę na badania. Chyba sobie zrobię bete żeby sprawdzić czy jest dobrze